Hónap kedvence: Blonde Life hajmaszk

Amit a Ragyogó szőke hajmaszkról tudnod kell:

A maszk általában elrejt valamit… de az nem a csodás szőke hajad lesz. Mindössze néhány perc alatt megtapasztalhatod a Ragyogó szőke Maszk hatékonyságát. Egy gyors kezelés után hajad fantasztikusan hidratált és puha lesz, miközben a formula semlegesíti a fakulásért és sárgulásért felelős kémiai anyagokat, visszaadva hajad igazi szőkeségét. Mondj búcsút a zsíros hatású, elnehezült hajnak, és köszöntsd a kristálytiszta tökéletesség korszakát, ahol a hajszíned lesz a legszebb ékszered.

Tökéletes választás:

Bármely szőkített, többszörösen vegykezelt, vagy extra szőke hajhoz. Célzottan kifejlesztve.

Hogyan használd?

Használj körülbelül diónyi mennyiséget (2-3 nyomás) heti egyszer vagy kétszer, frissen mosott hajon. Hagyd fenn 3-5 percig mielőtt alaposan lemosod.

Extra Tipp:

A Blonde Life-Ragyogó szőke termékek tökéletes UV védelmet adnak, így nyáron szezonális termékként nemcsak a szőke hajtípusoknak, hanem minden egyéb hajtípus számára is nagyon ajánljuk.

A belső titok:

A Bio-Advanced Peptide Komplex helyreállítja a sérült részeket a hajszál szerkezetében. Az Arginin aminosav feltölti, az egzotikus polinéziai és tahiti Tamanu és Manoi olajok keveréke pedig rehidratálja és csodás fénnyel ajándékozza meg a szőke hajat.

Keresd a webshopban kétféle kiszerelésben:

150ml Ragyogó Szőke hajmaszk

50ml Ragyogó Szőke hajmaszk

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.