Parti Angéla idén a legszebb kerekesszékes hölgy! Szívből gratulálunk neki!

Tudósítás a Miss Spinner 2017 Kerekesszékes Szépségkirálynő választásról

Ahogy már arról korábban beszámoltunk, az idei évben a JOICO Magyarország is csatlakozott ehhez a csodás kezdeményezhez, melynek keretei között mi készíthettük el a kerekesszékes szépségversenyen induló hölgyek frizuráit a fotózásokra és a döntőre.

Április 8-án a Larus Rendezvényházban került sor a nemzetközi szintűvé vált Miss Spinner Kerekesszékes Szépségverseny döntőjére, ahol a zsűri 8 döntős hölgy közül választotta ki az idei év győztesét. Mi is ott voltunk az eseményen, ahol Váradi Kati fodrászmester szebbnél szebb hajkölteményeket varázsolt a lányoknak, akik egész héten izgatottan készültek a nagy estére. A backstage-ben már kora délutántól zajlott a lázas munka, ahol a szervezőkből, sminkesekből és támogatókból álló csapat lelkesen dolgozott azon, hogy a lányok időben elkészüljenek az esti döntőre.

A versenyzők színpadi felkészítésében Nemes Nóra koreográfus munkáját dicsérhetjük, aki a lányokkal együtt izgulta végig az estét, hogy minden rendben menjen. A hölgyek Halász Éva gyönyörű estélyi ruháit viselték, aki idén is igazán egyedülálló darabokat készített a jeles eseményre. Az est háziasszonya Pataki Zita volt, aki idén szintén nem először állt a kezdeményezés mellé.

A szervezők színvonalas műsorral készültek a résztvevőknek, melynek keretei között egy-egy kisfilm is lejátszásra került a lányokról. A zsűri soraiban Debreczeni Zita fotográfus és modell, Hartó Rebeka – Miss International Hungary, Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló, Bolya Imre inspirációs tréner, valamint Kazány Tibor a Miss Spinner 2017 ötletgazdája ült. Az idei évben 3 országból (Magyarország, Románia és Szlovákia) 8 versenyző jutott a döntőbe, akik közül a zsűri a magyar származású Parti Angélát választotta a legszebbnek. Az első udvarhölgy Hadarag Paula Andreea (román induló) hölgy lett, míg Csillik–Klubert Szilviát második udvarhölgyként köszönthette a közönség. Kara Mária (szlovák induló) a Közönség kedvence címet vihette haza.

Az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő verseny központi témája az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom befogadóképességének pozitív irányba történő átfordítása volt, mely fontos társadalmi üzenetet hordoz magában. A szervezők célkitűzése az, hogy felhívják a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére és sikereire, valamint, hogy bemutassák, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni.

Igazán nagy élmény volt ennek a nagyszerű csapatnak a tagja lenni és hozzájárulni a lányok sikeréhez. Szívből gratulálunk mind a 8 döntőbe jutott hölgynek és a nyerteseknek!

A Miss Spinner 2017 Facebook oldalán megnézheted a verseny legmeghatóbb pillanatait! www.facebook.com/spinnerszek

Vári Adrienn - Szerkesztő