ÚJDONSÁG: Itt a tökéletes hővédő spray!

Rengeteg remek termék létezik, amivel megformázhatod a hajad, mindennap a kedved szerinti stílusban, viszont a kötelező hőformázás, a szárítás és egyéb eszközök használata számos kárt tud tenni… ugye ismerős helyzet? A szárítás végén néha szálkás, szalmaszerű a haj.

Ezért is fejlesztettük ki az IRONCLAD spray-t, mely fantasztikus “testőrként” védőpáncélt von a hajszálak köré a hővel szemben. Felejtsd el a szálkásodást és a statikusságot akár 72 órára.

Tökéletes választás: Minden hajtípushoz; de a szálkásodásra hajlamos haj lesz a leghálásabb a használata során.

Hogyan használd? Tartsd a flakont 20-25 centiméterre a hajtól és fújd be vele bőségesen a hajkoronád a hőformázás előtt: beleértve a hajszárítót és különböző hőformázó eszközök használatát is (hajsütő, hajvasaló stb.) A formázás után is befújhatod a hajad a fixálás érdekében.

A belső titok: Az AquaLastik, a JOICO saját fejlesztésű antioxidáns-polimer keveréke hőre aktiválódik és védelmet nyújt a  legintenzívebb termikus eszközök használatánál is 232 fokig, valamint rugalmas, extra könnyű tartást, plusz statikusság elleni védelmet nyújt. A Bio-Advanced Komplex Peptidek ápolják és erősítik a hajszálak szerkezetét, valamint csillogó fényt biztosítanak.

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.