Blonde Life nagykövet: Denis De Souza

Ismerd meg Hollywood leghíresebb hajszínspecialistáját, Denis de Souza-t!

A hírességek hajszínének megálmodója és elkészítője, Denis lett a Blonde Life egyik hivatalos nagykövete és semmi kétség, a szakember tökéletes választás. Denis saját bevallása szerint imádja a természetes, kaliforniai napsütés ihlette trendeket, melyekről már rengeteg trendvideót mutattunk itt mi is. Minden egyes új trend és technológiai vívmány megjelenésekor ő az egyik első szakember, aki saját stílusában alkalmazva azt, tökéletes technikai útmutatót kínál a szalonban való alkalmazásra.

Rachel Bilson volt az első híres ügyféle és ekkor született meg az ikonikus sombre technika. Karrierje villámgyorsan beindult, miután híres ügyfelét a szalonból kilépve 30 paparazzi fotózta le. Denisnek azóta híresebbnél híresebb celebekkel bővült a klientúrája, például Rumer Willis, Madonna, Kate Mara és Mila Kunis is hozzá jár.

Rengeteg forrásból merít ihletet, kezdve a kifutók és modellek világától a filmiparon át a közösségi média oldalakig. De a trendek ismeretén túl mindig elsődleges hangsúlyt fektet arra, hogy vendégei egyéni adottságaiból hozza ki a maximumot. A hitvallása, hogy a divatot nem követni, hanem diktálni kell! Ugyanakkor mindig a természetes szépséget szereti kiemelni és sosem erőltetne rá egy kliensre sem semmiféle változtatást a divat kedvéért.

Vele készült how-to videóit megtaláljátok a Youtube csatornánkon: JOICO Hungary

Vári Adrienn - Szerkesztő