A nagy Szőkeség Kalauz!

Megszámlálhatatlan szőke irányzat létezik, mert a stílusok és trendek folyamatosan izgalmas újításokat csempésznek ebbe a jól variálható hajszínbe. Most sorra vettük a legnépszerűbb szőke stílusokat, hogy segítsünk eligazodni mindenkinek.

OMBRE

Az ombre egy még mindig nagyon népszerű frizura, melyet rengetegen kérnek a mai napig fodrászuktól. Az alap cél, hogy a sötét tövek és világos hajvégek között csodás, egyenletes színátmenetet varázsoljunk. Ahhoz, hogy ez makulátlanul valósuljon meg a fodrász balayage technikát fog alkalmazni.

SOMBRE

A sombre hasonló az ombre technikához, de puhább és finomabb változatban. A természetesebb megjelenés érdekében csak finom átmeneteket kell létrehozni a sötét tövek és világosabb végek között.

BALAYAGE

Ez egy szuper technika, mely a legnépszerűbb manapság. Lényege, hogy fényeket, és életet leheljünk a hajkoronába a megfelelő helyeken elhelyezetett melírokkal. Mivel végtelen változata létezik, ezért lényegében mindenkinek ajánlható, hisz könnyű megtalálni a megfelelő balayage-t minden hajszínbe illesztve. Itt a hangsúly abszolút a természetes, napszítta fokozatosságon van. 

BABYLIGHTS

A babylights egy mikro-melír technika, mellyel extra természetes, kislányosan bájos kiemelést adhatunk tincseinknek. A gyermeki napcsókolta hatást leginkább kontúrvonalon alkalmazzák, hogy a hatás tökéletes legyen. Mindenkinek ajánlható, hiszen a kevésbé bevállalós vendégek is biztosan elégedettek lesznek a hatással. Éveket fognak fiatalodni.

BRONDE

Amint a neve is tükrözi: ez a technika tökéletesen ötvözi a szőke és barna hajszínt. A sötétebb tónusú barna a könnyebb szőke színárnyalatokkal együtt tökéletes választás azoknak, akik nem tudnak dönteni e két hajszín között. De nem is kell, hiszen ezzel a technikával mindkettőt megkapják!

HIGHLIGHTS

Ha valaki egy teljes hajfestésnél inkább csak egy lágyabb, fényesebb, dúsabb, extrább hatást akar, akkor a highlight technika a tökéletes számára. A világosabb melírok stratégiai elhelyezésével dúsabb, fényesebb, élettelibb hajkoronát kapunk, mely minden mozdulatra szinte táncol a fényben.

További izgalmas szőke színvariációkat találsz külön a Blonde Life-nak szentelt JOICO oldalon:

https://www.joico-blondelife.com/blonde-facts/

Vári Adrienn - Szerkesztő