Blonde Life Show by JOICO

Éld át a ragyogóan egészséges szőke haj életérzését!

2017 a szőkék éve, melynek igazi megkoronázásaként jelent meg a JOICO legújabb, szőke hajra kifejlesztett termékcsaládja, a Blonde Life System. Szeretnénk méltóképpen megünnepelni ennek a ragyogó termékcsaládnak az érkezését, így örömmel jelentjük be, hogy 2017.május 7-én egy egész estét szentelünk a szőkéknek egy izgalmas hajshow keretében.

A rendezvény külföldi vendégfellépője, Keete Viira, a Balti országok JOICO vezető oktató fodrásza. Keete a JOICO Magyarország művészeti vezetőjével, Szikriszt Józseffel mutatja be közösen, hogy milyen változatos színeket lehet megvalósítani a Blonde Life System segítségével. A est folyamán a résztvevők megcsodálhatják Bozsics Katalin és Váradi Katalin fodrászmesterek munkáit, valamint bemutatkoznak a JOICO Magyarország oktató fodrászai, Fehérné Németh Noémi, Burger Viktória és Kozma Norbert is. A Blonde Life Show keretében további számos neves hazai fodrász fellépőt köszönthetünk, akik gyönyörű szőke hajú modelleken mutatják be a Blonde Life System által nyújtott varázslatos lehetőségeket.

Tarts velünk ezen a ragyogó estén és add át Magad a szőke életérzésnek!

A rendezvény részletei: 

BLONDE LIFE SHOW by JOICO

Időpont: 2017.május 7. (vasárnap)

Helyszín: Raktár Klub, 1052 Budapest, Deák Ferenc u.10.

Kapunyitás: 17:30

Kezdés: 18:00

Belépő: 12.000 Ft/Fő

Szerződött partnereink számára: 6.000 Ft/Fő

A belépő tartalmaz 1 db Blonde Life ajándékcsomagot, valamint korlátlan italfogyasztást biztosít a helyszínen megjelölt italokra és időtartamban.

Blonde Life Extra

Vegyél részt a Blonde Life Show másnapján megrendezésre kerülő, hajvágási technikákat bemutató workshop-on is, melyet Step by step készítünk el Keete Viira-val és vásárolj kombinált jegyet! A workshop-on egy hordható szalon frizurát és egy művészibb trend vágást mutatunk be. A programhoz kapcsolódik egy hajfestő verseny is, melynek részleteit a helyszínen áruljuk el.

Blonde Life Hajvágó Workshop

Időpont: 2017.május 8. (hétfő)

Helyszín: JOICO Központ, 1054 Budapest, Zoltán u.10.

Kezdés: 10:00

Oktatás típusa: Step by step

Oktatók: Keete Viira és Szikriszt József

Az oktatás magyar nyelven zajlik!

A Blonde Life Extra kombinált jegy ára: 60.000 Ft/Fő

Szerződött partnereink számára: 48.000 Ft/Fő

A kombinált jegy tartalmazza a Blonde Life Show-ra való belépőjegyet, 1 db Blonde Life ajándékcsomagot, valamint korlátlan italfogyasztást biztosít a helyszínen megjelölt italokra és időtartamban. Továbbá tartalmaz 1 db Babafejet, 1 db Step by step füzetet, valamint az oktatás ideje alatt egy ebédet.

Figyelem! A kombinált jegy korlátozott számban vásárolható meg, így érdemes minél hamarabb jelentkezni!

További információk: +36 20 271 2403

E-mail cím: marketing@verotrade.hu

Cím: JOICO Központ, 1054 Budapest, Zoltán u.10.

Jegyvásárlásra az alábbi regisztrációs oldalon, az űrlap kitöltésével van lehetőség:

http://rendezveny.joico.hu/

Továbbá a jegyek megvásárolhatók a JOICO Központban (1054 Budapest, Zoltán u.10.) és a területi képviselő kollégák közreműködésével.

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.