Miss Spinner International 2017

Vajon ki lesz idén a legszebb kerekesszékes hölgy?

A Miss Spinner Szépségverseny kerekesszékes hölgyek számára biztosít lehetőséget, hogy kipróbálják magukat egy nem mindennapi versenyen, bizonyítva, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni.

A korábban Miss Colours néven ismert szépségverseny idén 4. alkalommal kerül megrendezésre, melynek új névadója az első 100%-ban magyar gyártású kerekesszékeket megalkotó cég a Spinner Kft. A 2016-ban Magyar Termék Nagydíjat nyert Spinner kerekesszék megálmodója Kazány Tibor, aki egyben a verseny főszervezője is.

A rendezvény sajtótájékoztatójára január 11-én került sor, ahol mi is jelen voltunk. A versenyen szerzett tapasztalatairól Vasas Vandát, a 2013-as győztest kérdeztük:

Melyek voltak Számodra a verseny legnagyobb élményei, legemlékezetesebb pillanatai?

 Rengeteg élménnyel gazdagodtam ezalatt a rövid idő alatt. Talán amit ki tudnék emelni a felkészülési idő alatt, a fotózás volt, illetve a verseny után az Elle Fashion Show, amin részt vehettem.

Mivel bíztatnád az idei jelentkezőket, miért érdemes jelentkezni a versenyre?

Akinek lehetősége van rá, mindenképpen ki kell, hogy próbálja, hiszen itt mindenki nyer. Ha nem koronát, akkor emlékeket, barátokat és jó adag önbizalmat 🙂 De gyere el és nyerd meg! Sok sikert mindenkinek! 

Számos híresség is a rendezvény mellé állt, hogy szakmai támogatást nyújtson a versenyre jelentkező hölgyeknek. A zsűri tagjai között van Orosz Barbara, Till Attila, Harsányi Levente és Katus Attila, az április 8-án megrendezésre kerülő döntő műsorvezetője pedig Pataki Zita lesz.

Március 14 éjfélig van lehetőség a jelentkezésre, melyet egy nyilvános előválogató követ majd a Nem adom fel! alapítvány kávézójában, március 17-én, ahol kiválasztásra kerül az a 8 legszebb hölgy, aki részt vehet a végső megmérettetésen.

A döntőbe jutó lányokról Debreceni Zita készít majd egy különleges fotósorozatot, Halász Éva ruhatervező pedig csodálatos kreációival látja majd el a hölgyeket. A versenyre való felkészülésben számos szakember segít (többek között Nemes Nóra koreográfus és Bolya Imre önbizalomfejlesztő tréner), hogy a lányok minél magabiztosabban és felszabadultabban szerepelhessenek a színpadon.

A JOICO örömmel tesz eleget a felkérésnek, hogy a fotózás és a döntő során gyönyörű frizurákat varázsoljon a résztvevőknek, valamint, hogy támogatóként vállaljon szerepet a döntős hölgyek megajándékozásában. A rendezvény központi kérdésköre az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet, melyek a JOICO számára is nagyon fontosak, így arra bíztatunk minden kerekesszékes hölgyet, hogy bátran jelentkezzen a versenyre!

A jelentkezés feltételeiről és a részletekről a következő oldalakon tájékozódhatnak az érdeklődök: http://spinnerszek.hu/ illetve https://www.facebook.com/spinnerszek/

Február 20-án egy különleges témájú fotósorozat keretében fotózták a lányokat, melynek témája a következő volt: „Együtt az esélyegyenlőségért! „Szerepcsere, nem csak a színházban!”

A Miss Spinner 2017 Kerekesszékes Szépségkirálynő választás és az Újszínház színészeinek közös figyelemfelkeltő kampányában Pikali Gerda és Bálizs Anett Debreczeni Zitának pózolt a megelőző évek gyönyörű kerekesszékes szépségkirálynői, Illés Fanni, Vasas Vanda és Varga Kata társaságában, melyhez a Miss International Hungary szépségkirálynője Hartó Rebeka is csatlakozott. A kampány célja, hogy bebizonyítsa, a szépség mindenkié, valamint, hogy megmutassa a különbségek elhalványodását és segítse az idei évi verseny központi gondolatának erősítését, mely társadalom “befogadóképességének” pozitív irányba történő átfordítása.

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.