Megérkezett az ÚJ Blonde Life System!

Imádjuk a szőke hajszínt! Minden árnyalatát!

Ez az egyik legnépszerűbb, legszebb, viszont legkényesebb hajszín is a világon.

Örömmel mutatjuk be az új JOICO BLONDE LIFE termékcsaládot, mely a legszebb szőke hajszínek elérését és tartós fenntartását a szokott professzionális minőségben teszi lehetővé.

Mivel fog meghódítani azonnal?

– Bizonyítottan megőrzi a festett haj tónusát és ragyogását legalább 8 héten keresztül (a Blonde Life Brightening sampon, kondícionáló és maszk együttes használatával, amely több mint 80%-kal jobban megőrzi a festett szőke hajszínt 18 mosásig).
– A szőke hajszín egészségesebbnek, élettel telibbnek és sokkal tápláltabbnak érződik.
– Erősíti a hajat, és több mint 54%-kal csökkenti a töredezettséget már az első használat során (A Blonde Life Lightening Powder + Blonde Life Brightening Masque együttes használata esetén, más, nem ápoló hatású, szőkítő piaci termékkel ellentétben).
– Akár 9+ szintet világosít extra gyors hatóidővel (Blonde Life Lightening Powder).
– A BLONDE LIFE termékcsalád lágy, csábítóan érzéki illatának üdeségét a jázmin, a friss nektarin, a zöld dinnye és a Meyer citrom adja, alapjegyeiben pedig cukrozott pézsma, vanília és kasmír található.

BLONDE LIFE – Tökéletes hajápolás szőkéknek

Az Új BLONDE LIFE hajápoló termékcsalád egy intenzíven tápláló triót jelent, mely szulfátmentes formulájával kifejezetten a kényes szőke és szőkített hajtípusok napi ápolására és tökéletesítésére született. Az exkluzív szalon szolgáltatások és a maximális otthoni hajápolás professzionális eszközei is.

A statisztikák szerint a világosított hajú vendégek 79%-a keres olyan hajápoló terméket, mely segítséget nyújt durva tapintású, porózus, nehezen kifésülhető hajának kezelésében… erre nyújt megoldást a BLONDE LIFE család, melynek termékei a finom és sérülékenyebb szőke hajat, annak igényei szerint optimálisan táplálják, egyben újraélesztik a haj színét.

Olyan fantasztikus hatékonyságú összetevők kombinációját tartalmazzák, mint a rugalmasságot növelő Arginin, vagy a gazdagon ápoló Monoi és Tamanu olajak, természetes méregtelenítő formulák és az elmaradhatatlan JOICO szabadalom, a Bio-Advanced Peptide Complex®. Ezek együtt garantálják a legmagasabb ápoló faktort és a legfényesebb, legcsillogóbb hajkoronát.

Ha igazán szeretnéd kihozni a maximális szépséget és csillogást a szőke hajból, akkor megérkezett a tökéletes fegyvertár!

Vári Adrienn - Szerkesztő