Confetti Kollekció: 2017 trendje

A JOICO Magyarország örömmel mutatja be 2017 trendkollekciójának, a Confetti Kollekciónak hivatalos képeit. A művészeti vezetőnk, Szikriszt József által készített frizurákat Burger Viktória oktatófodrászunk pasztell színstylingja tette tökéletesen aktuálissá.

A legújabb Confetti Intensity színek inspirálta kollekció a kifutók legfrissebb divatjából is merítkezett.

A hajak elkészítésének hátteréről és inspirációjáról kérdeztük fodrászainkat:

“Alapvetően egy divattervezővel való találkozás és beszélgetés indított el, amikor a kollekciónkat elkezdtük tervezgetni. A nagy divatházak vonalvezetését vettük figyelembe (például mély V vonalú dekoltázsok, szögletes vonalvezetés és a többszínű kelmék egy ruhán belül), ezeket az irányvonalakat ültettük át a hajak vonalvezetésére és színvilágára, természetesen figyelembevéve a JOICO adta fantasztikus színlehetőségeket” – magyarázta Viki a koncepció hátterét, aki igazi Lumishine nagykövetként festéstechnikai tudásával vett részt a munkában.

“A Confetti kollekcióban igyekeztem megjeleníteni a divatra oly jellemző szögletes, geometriai vonalakat. Arra törekedtem, hogy a vágások egyszerűek, hordhatók legyenek, mert a színekkel akartuk feldobni a frizurákat. Az alkalmi frizuránál pedig a texturák váltakozása inspirált, krepp, kócos göndör és egyenes részek harmóniáját fésültem meg” – tette hozzá Szikriszt József.

Confetti Kollekció 2017

 

Haj: Szikriszt József

Hajfestés: Burger Viktória

Smink: Rácz Dóra

Fotó: Dévai Zoltán

Vári Adrienn - Szerkesztő