A hónap kedvence: Blonde Life Sampon

Imádjuk a szőke hajszínt! Minden árnyalatát! Ez az egyik legnépszerűbb, legszebb, viszont legkényesebb hajszín is a világon.

Örömmel mutatjuk be az új JOICO BLONDE LIFE termékcsaládot, mely egyik első számú képviselője a Blonde Life Sampon, mely a legszebb szőke hajszínek tartós fenntartását a szokott professzionális minőségben teszi lehetővé.

A Blonde Life™ Brightening Shampoo táplálja és ragyogóvá teszi a szőke hajat.

Mivel fog meghódítani azonnal?

– Bizonyítottan megőrzi a festett haj tónusát és ragyogását legalább 8 héten keresztül (a Blonde Life Brightening sampon, kondícionáló és maszk együttes használatával, amely több mint 80%-kal jobban megőrzi a festett szőke hajszínt 18 mosásig).
– A szőke hajszín egészségesebbnek, élettel telibbnek és sokkal tápláltabbnak érződik.
– A BLONDE LIFE termékcsalád lágy, csábítóan érzéki illatának üdeségét a jázmin, a friss nektarin, a zöld dinnye és a Meyer citrom adja, alapjegyeiben pedig cukrozott pézsma, vanília és kasmír található.

Kinek ajánljuk?

A JOICO Blonde Life™ Brightening Sampont kifejezetten a szőkített, többszörös vegykezelésen átesett, és az extra világos szőke hajtípusokra fejlesztettük ki.

Ez a lágy, szulfátmentes formula gyengéden, de hatékonyan tisztít. Innovatív micellás szerkezete révén minden hajszálra rátapad, megszabadítja a hajat az elszíneződést okozó szennyeződésektől és hihetetlenül friss érzéssel ajándékozza meg azt.

A nem kívánt sárga tónusokat nyugodtan elfelejtheted, hiszen ez a sampon letisztítja a szőke haj fakulását és sárgásodását okozó, lerakódott ásványi anyagokat.

Mit kapsz helyette? Csillogó hajszínt, puha, tiszta érzetű hajat, melyet könnyű lesz kifésülni.

Belső titok:

Arginin: Ez a természetes, hajjal azonos, rugalmasság-növelő aminosav azonnal feltölti,

erősíti a haj szerkezetét, csökkentve a töredezettségre való hajlamot.

Monoi olaj: Ez az esszenciális zsírsavakban gazdag, egzotikus kókuszolaj és tahiti gardénia keverék belülről kifelé haladva hidratál, puha, rugalmas, sima fürtöket eredményezve.

Tamanu olaj: Ázsiából származó ritka olaj, hajszínvédő és hajerősítő esszenciális zsírsavakkal, valamint Omega-6 és -9 tartalommal, a fényes, csillogó hajért. Természetes UV szűrő!

Természetes detoxikálók: semlegesítik a klóros és lerakódott nyomelem maradványokat, amelyek elszínezhetik a hajat.

Utókezelés: Alkalmazzuk a Blonde Life kondícionálót és a Blonde Life maszkot.

Vári Adrienn - Szerkesztő