Az Oscar mindent visz

Minden évben várjuk a legnagyobb filmes eseményt és díjátadót, különösen ha magyar film is az esélyesek között van. Idén elsősorban ismét a magyar sikernek örülhetünk. Így szívből gratulálunk Deák Kristóf és a Mindenki c. kisjátékfilm győzelméhez!

ÉS most jöjjön a vörösszőnyeges divat, hiszen ilyenkor a legjobb filmeken túl természetesen a csillogás és a divat körül forog minden. Idén is kiválogattuk kedvenc színésznőinket, akik frizurájukkal, sminkjükkel és ruháikkal a leginkább stílusos megjelenést képviselték. Jöjjenek a JOICO “díjazottjai”!

Hollywoodi hullámok – a frizura, amivel sosem lehet mellé lőni és örök klasszikus

A filmkor hajnalától, az abszolút glamour esszenciája a nehéz, oldalra fésült, dús hullámrengeteg. Egy feltűnő, vörös hajszín, mint amilyen Emma Stone és Emma Roberts színésznőket is jellemzi, biztos győzelem a vörös szőnyegen, de igazán tündöklő a Karlie Kloss által képviselt ragyogó szőke hajkorona is.

Emma Stone – Női főszereplő kategória nyertes

Emma Roberts

Karlie Kloss

Kócos hullámok – Modern lazaság, ami tökéletesen kiegészíti a sötét, nőies darabokat

Pár éve már a laza elegancia is egyre népszerűbb a rangos eseményeken. A lágy, rendezetlenebb hullámok tökéletes harmóniát hoznak létre egy fekete, vagy éjkék nehéz anyagból készült nőies nagyestélyivel. Mi mindhárom ruhára és frizurára megszavazzuk az Oscart!

Brie Larson

Kirsten Dunst

Taraji P. Henson

Extravagáns – egyedi stílusok a bevállalós színésznőktől

Egyszerűen imádjuk Janelle Monae és Michelle Williams pixie frizuráit. Hihetetlenül egyedivé teszi őket ez a fazon. Az abszolút szerelem pedig egyértelműen Halle Berry 80-as éveket idéző göndör hajrengetege, aminél feltűnőbb frizura idén biztosan nem volt a vörösszőnyegen.

Janelle Monae

Halle Berry

Michelle Willimas

Vári Adrienn - Szerkesztő