Color Endure vagy Color Therapy?

A szalonokba járó vendégek 70%-ának festjük a haját, ezért borzasztóan fontos, hogy ennek megfelelően ápoljuk is azt a szalonokban és majd a vendégek otthonukban is. Ezért iszonyatosan fontos, hogy az otthoni hajápolásra felhívjuk a vendégek figyelmét, illetve biztosítsuk is nekik a legmegfelelőbb hajápolókat.

A JOICO a festett hajak védelmében két termékcsaládot is kínál, ám helyes használatuk, pontos termékajánlásuk elengedhetetlen.

K-Pak Color Therapy:

Ezt a termékcsaládot a sérült hajú vendégek festett hajára fejlesztettük ki. Egy olyan vendégnek kiváló, akinek haja nem csak festett, de valamilyen oknál fogva roncsolt is. Ez a roncsolás lehet nem megfelelő vegyszeres munka (pl. szőkítés vagy kémiai egyenesítés) vagy túl erős vegyszerek használatától, esetleg dupla vegyszerezéstől ( előszőkítés+festés). Ezen kívül alkalmazható minden olyan normál festés után, ahol 30 vol. (9%) Veroxide-dal vagy erősebbel dolgoztunk. A szalonok korrekciós festéseihez, ahol kivilágosítunk egy előzőleg sötétre festett hajat, vagy éppen vissza pigmentálunk egy korábban szőkített hajat, nagyon hasznos termék, mert amellett, hogy újraépítjük a haj szerkezetét, még az újonnan festett hajszínt is védjük vele. A JOICO Exkluzív Quadramin Complex-én túl QuadraBond Peptid Complex-et is tartalmaz, melynek köszönhetően a haj úgynevezett ß-rétegét (a hajszál legkülső rétege) erősíti meg, ezzel mintegy lezárja a hajszál külsejét, hogy a pigmentek ne tudjanak “kiesni” a hajszálból!

Itt olvashatsz többet a Color Therapy családról!

Color Endure:

Ez a termékcsalád kifejezetten az olyan festett hajú vendégek haját célozza meg, akiknek maximum 20 Vol. (6%) Veroxide-dal volt kezelve a hajuk. Ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel sötétebb hajszínt viselnek vagy eredetileg már ősz hajuk van. Ezen kívül különösen ajánlott a vörös haj ápolására. A Color Endure termékcsalád a JOICO exkluzív hajújraépítő Quadramin Complex-én túl zöld tea kivonatot tartalmaz, ami igen jó antioxidáns  és megakadályozza, hogy a hajszínek festett pigmentjei tovább oxidálódjanak (kivilágosodjanak). Folyamatos használata garantálja a színek leghosszabb idejű tartósságát.

Vári Adrienn - Szerkesztő