Color Boost: Színmegtartó kezelés

A kezelés célja, hogy fokozza a színmegtartást a sérült hajon, hogy az tovább maradjon élénk, fényes. Amikor a haj szerkezete sérült, akkor a színe hamarabb kopik, fakul. Ennek az az oka, hogy a sérült hajszerkezet nem tudja magában tartani a pigmenteket. Az egészséges festett haj nem kophat vagy fakulhat ki gyorsan!

1. A Color Therapy Shampoo a leghatékonyabb olyan ápoló sampon, ami védi a sérült haj színét és megakadályozza, hogy az hamar kikopjon.

2.A Cuticule Saler bezárja/lezárja a kutikulát, ezáltal jobb fényvisszaverőképességet biztosít, aminek köszönhetően a színek még élénkebben vibrálnak. Ezen kívül az alapos kutikula lezárás egyúttal be is zárja a pigmenteket a haj mélyébe.

3.Végül a Color Therapy Luster Lock: Ezt az intenzív pakolást kifejezetten festett, sérült hajra fejlesztették ki, hogy a a leghatékonyabb kutikula zárást hajtsa végre, aminek köszönhetően a pigmentek a haj mélyében maradnak.

Ezután az otthoni hajápoláshoz ajánljuk a Color Therapy vagy a Color Endure termékcsaládot függően a vendég hajtípusától illetve attól, hogy milyen erősen festetett a haja. (Színezett/10-20 Vol. Veroxide-dal festett haj esetén Color Endure; 30-40 Vol. Veroxide-dal festett vagy előszőkített haj esetén Color Theapy családot). A választást megkönnyítendő, írtunk már egy korábbi cikket, hogyan érdemes választani.

Keresd a webshopban a termékeket: itt

Vári Adrienn - Szerkesztő