Be my Valentine: Férfiaknak

Már teljes gőzzel dübörög a Valentin-napi szívecskegyár, és mi már adtunk egy klassz tippet a hölgyeknek a nagy napra. Természetesen nem maradhatnak ki a férfiak sem, hiszen a hajformázás terén nekik is rengeteg lehetőséget kínál a Structure termékcsalád. A természetesség kedvelőinek jó hír, hogy nemrég jelent meg az új sikertermék, melyet nekik találtak ki.

Az új SHAPER egy lágy, közepes tartást adó formázó, mely könnyed, lágy textúrát és tartást biztosít… s mindezt láthatatlan munkával. Változtass frizurádon napközben gond nélkül, melyhez a SHAPER tökéletes! A krémes bázis gyors felvitelt és alkalmazást tesz lehetővé, tökéletes, ha csak pár percet szánsz a frizurádra!

Hogyan használd?

Kis mennyiségben dörzsöld szét a tenyeredben és dolgozd bele a száraz hajba! Határozottabb, keményebb hatás eléréséhez használd nedves hajon.

Ezzel a csábítóan laza formázóval Valentin-napon sem lősz mellé! A természetes, ugyanakkor férfias szetthez pedig jól illik a Structure napszemüvege is, ideális egy romantikus sétához.

Vári Adrienn - Szerkesztő