A szőkítés bajnoka: VeroLight

A Vero K-Pak Color System egyik legfontosabb alappillére a Vero Light szőkítőpor. Ez a porzásmentes fehér színű formula könnyen és gyorsan világosítja fel a hajat, akár 8 árnyalat világosításra is képes.

A benne lévő Quadramin Complex és a hidratáló Sorbitol kristályok a Veroxide hozzáadásakor feloldódnak és a teljes szőkítés ideje alatt hidratálják, erősítik a haj szerkezetét. Így a szőkítés végére egy alaposan kondícionált, fényes hajat kapunk (és így nincs szükség semmilyen drága adalékanyagra).

Keverési aránya 1:2, azaz 1 kanál Vero Light Szőkítőporhoz (15g), 30g Veroxide-ot adagolunk.

Keverhető 10-20-30-40 Volumen-es Veroxiddal, bár tapasztalataink azt mutatják, hogy 30Volumen-es Veroxidnál nincs erősebbre szükség, mert az is hihetetlen világosításra képes. Emellett mindig tanítjuk, hogy a gyengébb világosítás (10-20 Vol.), a hosszabb hatóidővel (akár 60 perc) sokkal eredményesebb szőkítést ad!

A Vero Light szőkítőpor kiválóan alkalmas fóliás vagy szabad levegős melírok, satírok elkészítésére, teljes hajhossz leszőkítésére vagy korrekciós munkákhoz.

Leggyengébb formulája:  1 kanál VeroLight + 30ml H.K.P. – Bezöldült hajat leradírozni Picit erősebb formula:   1 kanál VeroLight + 30ml forró víz- radírozás, a haj pigment telítettségének feltérképezése Szőkítő formula: 1kanál VeroLight + 30g 10 Vol. Veroxide – 1-2 árnyalat világosításhoz Erős szőkítő formula: 1 kanál VeroLight + 30g 20 Vol. Veroxide- 2-3 árnyalat világosításhoz.

Fontos, hogy a JOICO mindig az egészséges haj pártján áll, ezért minden erős szőkítés előtt javasoljuk a K-Pak Hajmegújító kezelés alkalmazását, illetve a K-Pak családot otthoni hajápoláshoz!

Vári Adrienn - Szerkesztő