A szőke haj életstílus

Mióta világ a világ, a szőke hajszín töretlen népszerűségnek örvend, már az ókori birodalmakban is mindenféle praktikával próbálták a sötét tincseket világosítani.

A római korban a nők például galambtrágyával szőkítették a hajukat, a reneszánsz korban Velencében pedig, állítólag  ló vizeletet használták szőkítésre. Szerencsére a technológia fejlődésével már tökéletes termékek állnak a rendelkezésünkre manapság. Így az elmúlt 100 évben a szőkeség divatja egyre nagyobb teret nyerhetett.

Manapság minden szalonban 5- vendégből 3 vendég világosítani szeretne a tincsein, ami hatalmas szám. Az emberiségnek csak elenyészően alacsony százaléka természetes szőke, de manapság már hihetetlenül természetes vagy hihetetlenül szőke eredményeket is könnyedén elérhetünk.

A tökéletes szín elérése is profi szakembert kíván, a makulátlan és egészséges eredmény érdekében csak olyan szalont és márkát érdemes választani, amelyek ezt bizonyítottan tudják. A JOICO mint az egészséges haj nagykövete, már eddig is élen járt az egészséges hajfestésben.

De 2017-en, amikor szinte a teljes év hivatalosan is a szőke színt helyezi fókuszba: HATALMAS ÚJDONSÁGGAL JELENTKEZÜNK!

Légy akár természetes szőke, festett szőke… hideg vagy éppen meleg arany tónusú szőke, ezt Neked találtuk ki!

Nemsokára világszinten debütál egy teljesen új, komplex termékvonal, amiről csak annyit mondhatunk, a gyémántos ragyogás luxusa mindennapos lesz az életedben általa!

Vári Adrienn - Szerkesztő