A Lumishine egy éves szülinapját ünnepli

A JOICO egy éve mutatta be új festékcsaládját, a Lumishine-t, ami immár egy éve örvendezteti meg a fodrász szakma és vendégek életét. A komplex, innovatív festékcsalád új technológiát és a megszokott magas minőséget képviseli ugyanúgy, mint az eddigi technikai és hajápoló termékek.

Egy év elmúltával büszkén jelenthetjük ki, hogy rengeteg hazai fodrász dolgozik már vele profi szinten. S, hogy mi a fantasztikus, töretlen siker titka?

A LUMISHINE technológia álmaid ragyogóan fényes, egészséges hajszínét adja Neked, igazi öröm a hajnak!

A LUMISHINE technológia:

A JOICO festőrendszerében újdonságként ható, előrekevert festőpaletta biztosítja a legegyszerűbb és legtökéletesebb színválasztást és festés szolgáltatást. Egy csipetnyi kaliforniai napfény minden egyes tubus LumiShine hajfestékben!

És hogy mitől is ilyen különleges?

A hajszálak DNS kutatásának eredménye, hogy már tudjuk, hogy a hajat felépítő 19 db aminosav egyike, az Arginin, önmagában nézve lúgos pH értékű. Ez azt jelenti, hogy ha ebből a hatóanyagból sokat teszünk egy hajfestékbe, az képes csökkenteni a hajfestésnél elengedhetetlen ammónia szintet, lévén, hogy gyakorlatilag nagy mértékben helyettesíthető vele.

A professionális webshopban keresd itt: Lumishine tartós festékek és Lumishine színező

Vári Adrienn - Szerkesztő