Hosszantartó, tüzes vörösök az Xtra Reds-el!

Ha imádod a vörös hajszínt, akkor a Te JOICO® szériád az Xtra Reds vörös árnyalatai!

Ez a sorozat Xtra szín intenzitást, Xtra fényt és Xtra tartósságot ad a hajnak, hála a JOICO® Vero K-Pak® Xtra Red sorozatnak. Mi több, a forradalmian új technológia mögött kiemelkedő árnyalatok biztosítják, hogy a haj kívül-belül egészséges maradjon.

A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították, hogy a JOICO® Vero K-Pak® Color Xtra Reds 20%-al tartósabb színeredményt hoz és akár 200%-al is megnövelheti a haj fényerejét. Ez igazán jó hír az élénk  vörös vagy feltűnően nagy hatású színeket kedvelő fodrászok és vendégeik számára. Két árnyalata az 5XR Crimson és a 7XR Scarlet, melyeknek kiváló intenzitása és hosszú élettartam van  a szabadalmaztatott, új Xtrabond ™ festő technológiának köszönhetően:

  • A szabadalmaztatott színezékek ténylegesen beágyazódnak a haj mélyébe és szorosan kapcsolódnak a haj természetes melaninjához.
  • A szabadalmaztatott vörös  kromofor molekulák átjárják a hajat, intenzívebb, élénkebb pigmenteket biztosítva a hagyományos vöröseknél.
  • Megnöveli a haj fényvisszaverő képességét, ezzel növelve a haj csillogását.

A JOICO ®Vero K-Pak ®Color Xtra vörösök tartalmazzák a cég egyedi JOICO ®K-Pak ®Quadrabond ™Peptid Complex-ét is, ami:

  • A keratin kombinációja peptidekkel, argininnal, kettős polimerekkel és az afrikai manketti olajjal együtt, hogy javítsa, táplálja a hajat.
  • A komplexum helyreállítja és megvédi a haj B-rétegét, a kutikula első védelmi vonalát a színveszteség ellen. Fenntartja a B-réteg stabilitását, ami megakadályozza a szín molekulák szökését, ez pedig fokozza a szín élettartamát.

A vörös szín szenvedély! A JOICO ®Vero K-Pak ®Color Xtra Reds sorozatával pedig gyerekjáték a fodrászoknak megfesteni a tüzes, élénk, hosszantartó színeket!

Vári Adrienn - Szerkesztő