Nem használsz hajban maradó kondícionálót? Pedig kellene…

Igen. Ha vékonyszálú hajad van, akkor is.

Bevallom, én a legutóbbi időkig nem használtam hajban hagyható kondícionálót. Utoljára bizonyára gyerekkoromban volt erre példa, amikor a fésülködés kész kínszenvedés volt néha és ez volt az egyetlen dolog, ami megkönnyítette ezt a tortúrát.

Hajlamosak vagyunk elfelejtkezni erről a termékről, pedig a hatása már pár nap után is érezhető, mint esetemben. Nálam is az volt a hajápolási evolúció, hogy egyre inkább az extra kondícionáló és pakolások, maszkok felé nyitottam, ott próbáltam ki minden újdonságot.

Remélem, túl sokan nem rendelkeznek az enyémhez hasonló hajtípussal, amire a legfinomabb jelző is a “markáns”. Száraz, durva, vastag, kócos. Nem, nem göndör, mégcsak nem is hullámos. Hanem magától kócos.

Ennek a napi karbantartására például tökéletes a hajban hagyható nedvességpótló termék a Moisture Recovery családból. A száraztól az extra száraz hajig hidratálja pár fújással a hajszálakat. Én imádom az illatát is, egész nap finom illatú marad tőle a frizurám.

De hagyjuk az én Pumukli frizurámat, minden más hajtípusnak, még a problémamentes, úgynevezett normál típusnak is jót tehetnünk egy Leave-in termékkel. Egészségesebb, hidratáltabb, mindenképpen minőségibb változást hozol vele a hajnak.

Leave in Detangler

A sérült, roncsolt hajtól kezdve, aminek a K-Pak Liquid Reconstructor a megmentő lehet a folyékony hajújraépítő erejével, a száraz hajon át az enyhe kócosodásig mindenre kínál megoldást a JOICO. Száraz hajtól az extrém szárazig a Moisture Recovery termékcsalád benne hagyható ápoló spray-je feltölti nedvességgel a hajszálakat, így azok védeve vannak a további szárazság ellen is. A normál hajtípusra, kislányok számára, vagy nehezen fésülhető, gubancolódásra hajlamos hajtípus esetén pedig a Daily Care termékcsalád Leave In Detanglere jelenti a megoldást.

Vári Adrienn - Szerkesztő