Frissítsd fel hajszínedet a hajmosással!

Nemrég megírtuk, hogy a 2017-es őrület az új Tigrisszem melírtechnika.

Ha tökéletesen elégedetten kilépsz a fodrásztól ne feledkezz meg róla, hogy hajszíned tartósságáért is sokat tehetsz. Nincs rosszabb, mint mikor a csodás új színedet már az első samponos hajmosás a lefolyóba küldi, vagy két hét múlva már temeted a ragyogó, fényes tincseidet.

A megoldás olyan egyszerű, mint egy hajmosás… mert tényleg egyetlen hajmosással fel tudod frissíteni a színt. A Color Infuse Brown sampon csodás aranybarna hajszínt varázsol már egy alkalommal. Ha heti rendszerességgel használod egy hónap után is frissen festettnek tűnik majd hajszíned.

Amit a Color Infuse Brown – aranybarna ragyogást segítő samponról tudnod kell:

A leggazdagabb, legpompásabb színárnyalatok hozhatok elő a segítségével. Ízléses, háromdimenziós hatású méz és arany tónusok születhetnek, amik szinte táncot járnak a fényben. A Color Infuse Brown sampon újra megerősíti, kiemeli a világosabb részeket. A hab a tortán? A brilliáns aranybarna fény mellé maximális védelmet kap a haj, miközben csökkenti a töredezést több mint 53 százalék.

Tökéletes választás: Világos és középbarna hajra, a festett és természetes arany tónusok intenzitásának erősítésére.

A belső titok: A Multi-Spectrum Defense Complex segít megvédeni a hajszínt a fakulástól, míg a Bio-Advanced Komplex peptidek a gyökerektől a hajvégekig újjáépítik a haj szerkezetét, védelemet biztosítva a töredezettség ellen, ragyogást adva minden egyes használatnál. Az Anionic Dye Technology pedig a színfokozó komponensünk, ami tesz róla, hogy a hajszín sokáig megmaradjon teljes tökéletességében.

Hogyan használd?

Mosd meg a hajad a Color Infuse Brown samponnal egyszer, hogy elérd a tökéletes ragyogást, majd alkalmazd igény szerint olyan gyakran, ami a ragyogás fenntartásához szükséges! A maximális intenzitás és a megelőzés érdekében hagyjuk a hajon öt percig hatni, majd alaposan öblítsük le.

Szerezd be a webshopban itt:

Color Infuse Brown sampon

Vári Adrienn - Szerkesztő