A 10 legszebb hosszú hajkorona napjainkban

Szétnéztünk a sztárok, celebek világában és összegyűjtöttük a 10 legszebb, hosszú hajkoronával rendelkező modellt, színésznőt, hírességet. Az ápolt, hosszú haj örök divat, a nőiessség egyik alapkelléke lehet, és sokaknál már ikonikus hajviselet. Most nézzük, kik azok, akiket szinte mindig komoly hajhosszal látni és védjegyükként viselik hosszú fürtjeiket.

A barna hajú szépségek között az első számú a listán kétségtelenül Kate Middleton, akinek tökéletes fürtjei ezreknek ad inspirációt, a sorban mindenképpen meg kell említeni Angelina Joliet, aki ugyan volt szinte kopasz is, de hosszú hajjal a legszebb. Cara Delevigne feltűnő szemöldöke mellett szép hajzuhatagáról is híres ugyanígy.

Blake Lively, Gigi Hadid, Beyonce pedig a hosszú szőke hírességek sorát bővíti évek óta.

A fekete hajszín koronázatlan királynői: Alessandra Ambrosio, Lucy Liu és Kim Kardashian (többnyire fekete hajszínnel).

A listát lehetne még rengeteg névvel bővíteni, hiszen a hosszú haj tényleg örök divat. Ha te is ilyen frizurával rendelkezel, vagy csak hajnövesztésen gondolkodsz, mindenképpen kelleni fog neked egy kis segítség is. A hajszálak ugyanis sok igénybevételnek vannak kitéve a napi formázás során, és könnyen töredezett, elvékonyodott hajhosszunk lesz…ezt megelőzendő és kezelendő próbáld ki a Split End Mender-t!

Vári Adrienn - Szerkesztő