Vedd át a kontrollt a hullámaid felett!

Van az a természetes, szexi kócos stílus, ami sosem megy ki a divatból…viszont ez mindig inkább egy pár perces munkával előállított hatást takar. A hullámos és göndör hajnak, sőt a hőformázóval készített fürtöknek sem árt a kontroll, hogy a végeredmény sima, selymes és tartós legyen.

Egyedül a JOICO használja a CurlRepair Technology™-t, ami tartalmazza a szabadalmaztatott göndörítő formulákat, melyek biztosítják az eddig még nem látott egészséges és rugalmas hullámokat. A JOICO mindig ott erősíti és építi újra a hajszálakat, ahol arra a leginkább szükség van! A CURL termékcsalád használatával, minden egyes lokni egészségesebb, erősebb és szálkásodás mentesebb lesz.

A Curl termékcsalád Controlling tagja, ez a sima, selyemérzetű formázó krém, célirányosan a szépséges hullámok szolgálatára lett kifejlesztve, használatával a haj három teljes napig megtartja a formáját. Még a 90 százalékos páratartalom sem győzheti le…

A hajfürtök rendezett tincsenként, simán és rugalmasan ragyognak.

Tökéletes választás: Száraz, rendetlen fürtökre és hullámokra, amik határozott formát szeretnének.

A belső titok: A Triple-Oil Complex – egy szuper tápláló hármas kombinációjával avokádó, babaszu és Camelina olajok segítségével mélyhidratálást biztosít; az AquaLastik, egy élvonalbeli hővédő, rugalmas gyantáival és mélytengeri ásványi anyagaival fokozza a göndör textúrát és simává teszi a hajfelszínt; a Bio-Advanced Komplex peptid pedig bizonyítottan segít a károsodott felületeknek regenerálódni és a megelőzésben is verhetetlen.

Keresd a webshopban a Curl család többi tagja mellett:

Curl Controlling – Sima, selyemérzetű formázó krém göndör hajra a lágy hullámokért

Vári Adrienn - Szerkesztő