Hajfogadalmak 2017-re

Új év, új kezdet…ilyenkor mindig könnyebb életmódot, gondolkodásmódot váltani és fejlődni. Ti szoktatok listát készíteni az új évre?

A téma végtelen lehet, a kötelező fogyókúrás fogadalmak és “többet sportolok, olvasok, járok színházba” mellett az egészség és szépségápolás témakörben is érdemes új rutinokat bevezetni.

Megfogadom a hajamnak 2017-re:

“Nem sapkával palástolom a többnapos, kicsit zsíros hajam, hanem szárazsamponnal!”

Ha a hajmosás szívesen tolod el egy-két nappal, akkor sincs gond. DE felejtsd el a sapkát, kalapot, csuklyát húzok megoldásokat. Válassz egy jó minőségű szárazsampont a rohanó hétöznapokra, mikor nincs időd hajat mosni este vagy reggel. Ezt élvezet lesz használni, nincs bűntudatod egész nap és jól érzed majd magad a bőrödben. MUST HAVE DARAB! A mi kedvencünk az Instant Refresh!

“Inkább jó minőségű, drágább ápolókat veszek, hiszen a hajam is megérdemli a profi törődést!”

Ha már évek óta ugrálsz a márkák között, akkor vagy notóriusan kiváncsi vagy, vagy nem találtad még meg az igazit. Bármelyik is a válasz, próbálj ki ismert, vagy kevésbé ismert márkákat, amik luxust képviselenek. Ha ilyen termékekbe fektetsz, akkor a minőségi anyagokból kevesebbet használsz majd, mégis az eredmény fantasztikus lesz. A JOICO évtizedek óta a hajújraépítő termékeiről híres és világszerte több ezer elégedett vásárló tapasztalta meg ezt már az első használat után.

“Használni fogok hajban hagyható ápolókat!”

Több szintet tudsz lépni a hajminőségben, ha nem sajnálsz fél percet, hogy naponta fúj egy kis hajban hagyható ápolót hajkoronádra. Hidd el!

“Kipróbálok egy új hajszínt!”

Új év, új szín. Nem is kell tovább magyarázni…ha nem vagy vakmerő típus, elég egy színező is, mellyel friss, izgalmas tónus adsz csak fürtjeidnek.

Vári Adrienn - Szerkesztő