Dér Heni mini interjú

JOICO: Itt a december, és mindenki felgyorsult tempóban száguld a karácsony felé. Te ilyenkor milyen előkészületekre szakítasz mindenképpen időt?
Dér Heni: A karácsonyt mindenképpen a családommal töltöm, az a 3 nap számomra szent. A Vajdaságba látogatok a családomhoz, hogy meghitt körben töltsük együtt az ünnepeket.
Az ajándékok beszerzése nálam a legnehezebb a sok munka mellett, sajnos gyakran marad az utolsó pillanatra.
Ráadásul most a Sztárban Sztár+1 kicsi műsorban is szerepelek, ahol folyamatos próbák és szereplés miatt
egy hajújraépítő kezelésre mindenképpen időt kellett szakítanom, hogy bírja a hajam a gyűrődést.

Ezért látogattam meg Váradi Katit a JOICO Beauty Szalonban ma.

JOICO: Hogyan zajlik nálad a karácsonyi készülődés?
Dér Heni: Nálunk a családban a munkabeosztás úgy zajlik, hogy a húgom és én gondoskodunk a ház dekorációjáról, beleértve a karácsonyfadíszítést. Anyukám az ételekről gondoskodik, apa pedig a házi mézespálinkáról. 🙂
JOICO: Mit szoktál ajándékozni? Szokásban van ez nálatok családi, baráti körben?
Dér Heni: Nálunk a legfontosabb ajándék, hogy együtt lehet a család, de ugyanakkor valami apró ajándékkal mindig próbálunk örömet okozni egymásnak. Most, hogy ezen gondolkodtam, eszembe is jutott, hogy mennyire örülne anyukám és a húgom egy karácsonyi Duo pack-nak. Mert szép, hasznos és egészséges a hajnak.

JOICO: Van esetleg valami vicces családi tradíciótok?

Dér Heni: Még nincs saját gyerkőcöm, és mindannyian felnőttek vagyunk a családban. Mégis nagyon viccesen csempésszük a fa alá minden évben az ajándékokat. Általában különböző módon kommandózzuk oda a csomagokat, hogy meglepetés legyen, mintha tényleg a Jézuska hozta volna.
Úgy gondolom, ha lesz a családban már kisunoka, akkor könnyebben ültetjük át a hagyományokat úgy, hogy ők is élvezzék.

Vári Adrienn - Szerkesztő