Ünnepi csillogás Kylie Jenner-rel

Az elkövetkezendő ünnepi időszak minden bizonnyal az év azon szakasza, ahol nemcsak megengedett, hanem egyeneses ELVÁRT a csillogás minden beauty trendben. Minden márka csillogó karácsonyi palettákkal, limitált kiadásokkal jelentkezik. A JOICO viszont egész évben megadja neked a plusz csillogást egy fantasztikus K-Pak könnyű finish termékével, a Protect&Shine Serum-mal.

A magas fényt és ápoltságot adó súlytalan szérum  színtelen, így tökéletes minden hajszínhez. Ragyogásra fel! A Protect&Shine szérum születésétől kezdve a ragyogás és csillogás szolgálatában tevékenykedik minden használatkor. Csak egy-két csepp, és máris páratlan csillogást, vibráló színárnyalatot, és tényleges védelmet kapunk a szárazság, szálkásodás és statikusság ellen.

Tökéletes választás: Festett vagy természetes hajnak, bármilyen stílusnak és típusnak a göndörtől a szögegyenesig. Minden hajtípus élvezheti a megszépítő reflektorfény előnyeit.

A belső titok: A Bio -Advanced Komplex peptid és Keratin Szilikon Complex kooperációja a garancia a kutikula felszínének védelmére, míg Makadámia olaj és Ligetszépe olaj felelősek a pehelysúlyú rehidratált és erős antioxidánsokkal táplált egészséges kinézetről.

A K-Pak Protect&Shine súlytalan fény szérumát keresd a webshopban: itt

Vári Adrienn - Szerkesztő