Téli hajápolás ABC

Télen a zord idő a hajunkat sem kíméli, ugyanúgy kell óvnunk, mint testünk többi részét. Érdemes annyira odafigyelni rá, mint a bőrünkre, ezt bizonyára már mindenki tudja. Mi a JOICO téli ajánlata?

4 alapszabály

1.

Mindig minden körülmények között teljesen száraz hajjal menj csak utcára. Lehetőleg este moss hajat, és mindig szárítsd meg a hajkoronádat! Télen fokozott ugyanis a veszélye, hogy megfázhatnak a hajhagymák és ugye kinek hiányzik egy jó kis hajhullási mizéria?

2.

Lehetőleg hordj sapkát, vagy kapucnis kabátot a zimankóban, inkább a lelapult tincseket hozd rendbe egy perc alatt, ha beérsz a munkába vagy máshová! Tuti Tipp: A JOIMIST Firm hajlakk mini kiszerelésben beszerezhető a webshopban és bármekkora táskában kényelmesen elfér!

3.

Télen a haj igényei is megváltozhatnak, ha szárazabbnak érzed a hajszálaidat, akkor érdemes a MOISTURE RECOVERY termékcsaládra váltani időszakosan. Hidratáló samponja és kondícionálója feltölti a hajad a megfelelő nedvességgel és lezárja a hidrolipid gátakat.

4.

A túlnyomóan párás időben sem kell aggódnod, hogy frizurád elmadárijesztősödik, ha befújod reggelente a Humidity Blockerrel. Egész nap megvéd a pára okozta hatásoktól és este sem kell lemondanod a programod a zilált, szálkás megjelenés miatt!

Vári Adrienn - Szerkesztő