JOICO Workshop Nyíregyházán

Idén is megszerveztük az ország egyik legaktívabb területén a JOICO szakembereknek az éves workshopot. Nyíregyházán szép számban gyűltek össze fodrászok, hogy meghallgassák művészeti vezetőnk, Szikriszt József és oktatófodrászunk, Kozma Norbert előadásait. Természetesen a gyakorlati bemutatók sem maradhattak el.

A hagyományos rendezvény a Hotel Pagonyban került megszervezésre és bemutatásra kerül minden idén bemutatott új termék és fejlesztés, trendi hajvágások és textúrák élő és babafejes modelleken.

Hairshake és Flip Turn termékbemutató

Előadóink komplex tematikával készültek

Az idei trendeknek megfelelő textúra és formázás is főszerepet kapott

A jelenlévők átfogó képet kaptak a 2016-os év JOICO fejlesztéseit illetően, hiszen idén rengeteg új termék debütált hajápolás, formázás és a technikai anyagok területén is. A legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő festés-és hajvágás technikák élő- és babafejen való prezentálásával pedig a legújabb szakmai technikák, trükkök berkeibe nyerhettek betekintést a fodrászok.

Ezeken kívül az esemény nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy szakmai supportnak is időt biztosítson a JOICO oktatócsapat által. A jó hangulatban, nagyon hasznosan telt nap mindenki számára hihetetlen mennyiségű új információt biztosított, melyek már másnap is tudott hasznosítani a munkában.

Vári Adrienn - Szerkesztő