A hajad olyan korona, amit sosem veszel le!

Az egészséges haj a tökéletes alap, amire mindenki vágyik és szeretné elérni. Nincs rosszabb, mint mikor száraz, töredezett, hullik, vagy egyéb problémák árnyékolják be kapcsolatodat a hajkoronáddal. A JOICO-nál mi kifejlesztettük a válaszokat, hisz 13 termékcsoportunkban végigvettük az előforduló hajtípusokat és speciális igény szerinti termékeket kínálunk a napi hajápolásra.

Mindegy, hogy a heti rutinodban naponta vagy csak egyszer mosol hajat és használsz ápolót, itt biztosan tudod, melyik termék az igazán hozzád való. Ha normál hajad optimális, gyengéd, mégis hatásos tisztításra vágyik, megkapod a Daily Care sorozattól…Ha festett hajad színét szeretnéd két festés között maximálisan megőrizni, akkor a Color Endure megadja ezt neked. Végül a skála másik oldalán díjnyertes hajújraépítő K-Pak családunk minden “rászoruló”, élettelen, sérült, roncsolt hajkoronán segít, akár első alkalommal is hihetetlen minőségbeli változással kápráztat el.

Ugye, milyen egyszerű egészséges hajkoronára szert tenni? Ha a professzionális minőségbe fektetsz, nem fogsz csalódni!

De utána következik egy kardinális kérdés!

Az egészséges haj olyan mint egy szép, tiszta arcbőr…és a nők többsége szokott sminkelni!

Az egészséges haj olyan is, mint egy szépen karbantartott, fitt test….és a személyiségünkhöz illő outfit is mindennapi kérdés!

A haj a formázás és a finish termékek használatával nyeri el a FRIZURA szintet! És miért adnád lejjebb minőségben, ha az utolsó művészi ecsetvonásokról van szó a kinézeteddel kapcsolatban?

A hajad olyan korona, amit sosem veszel le, mindig viseled!

Ne Tedd:

Ne válassz kevésbé jó minőségű formázó termékeket! Ezzel a ballépéssel simán szintekkel vissza tudod venni hajad szép, csillogó, egészséges kinézetét! Ha hajlakkod kemény, ragacsos hatású, tudd, hogy ez nem normális.

Ezt javasoljuk:

Választhatsz erősségtől függetlenül olyan terméket, amivel frizurád tartós, természetes, finom tapintású és ruganyos marad. Sőt, a JOICO Style&Finish termékeiben olyan hatékony ápolóanyagok találhatóak, melyek védenek a formázás során, így használatuk jótékony hatású és védelmet nyújt a mindennapok során.

A webshopban itt találod a teljes kínálatot: Formázó és finish termékek

Vári Adrienn - Szerkesztő