Tökéletes göndör haj 3 lépésben

A göndör haj a természet csodás ajándéka, de a megfelelő, speciális ápolás nélkül sok bosszúságot tud okozni. A kifejezetten erre a különleges hajtípusra fejlesztett JOICO termékekkel Te is könnyedén kordában tudod tartani fürjeidet. Mutatjuk is hogyan…

A napi hajápolás 3 lépésben minden rakoncátlan fürtöt megzaboláz, és optimálisan ápol. A legszárazabb, legkezelhetetlenebb hajat is megújítja és megszelíditi a CO+Wash Curl tisztítóhab, a Luster Lock pakolás és egy kis JoiShape!

A különleges tiszítóhabról premierje alkalmából használati videót is mutattunk, melyben a szulfátmentes, profi habbal való hajmosást mutatjuk. Hihetetlenül egyszerű gyengéd tiszítás és ápolás egy lépésben.

Legújabb hajújraépítő pakolásunkat, a Luster Lockot bizonyára már senkinek sem kell bemutatni, csodás videóban mutattuk meg, mekkora változást képes okozni pár perc alatt.

Amit pedig a könnyed, közepes tartású JoiShaperől tudnod kell:

Ha könnyed tartásra vágysz és mindenképpen el szeretnéd kerülni a sisakhatást, akkor ez a tökéletes választás számodra. Lehetővé tesz egy kis mozgást és alakítást és egy hajkefével is formázhatunk még a frissen lakkozott felületen anélkül, hogy tönkretennénk az eddigi “munkát”. Az exkluzív Bio Advanced Komplex peptid és UV védelmet biztosító formulák adják a kombinációt, ami felveszi a harcot a nedvesség, nap, és a szélsőséges termikus hajformázó eszközök okozta károsodás ellen.

 

A JoiShape-et itt találod a webshopban: JoiShape

Ennyi a recept a tökéletes göndör fürtökhöz minden nap! Ugye milyen egyszerű?

Vári Adrienn - Szerkesztő