Hogyan használd a Tint Shotot?

A festett szín még néhány hétig ki tökéletes maradna… de ezek árulkodó hajtövek már megjelentek.

Mi a megoldás ebben az esetben, ami MacGyver-t megszégyenítő ügyességgel siet a segítségedre?

Néhány stratégiai fújásnyi Tint Shot, az álcázás mestere, ami a lenőtt hajtöveket elleplezi. A gyorsan száradó formula, a párataszító hatás és a négy egyéni, elérhető színárnyalat jelzi, hogy ez a kis doboz ragyogóan elbánik a problémákkal másodpercek alatt, ráadásul tökéletesen kitölti a ritkuló területeken lévő hajhiányt a sűrűbb, teljesebb hajkorona illúzióját keltve.

Tökéletes választás: Szőke hajra , sötét hajra, ha más színű lenövést vagy ősz hajtöveket akarunk elrejteni a következő szalonlátogatásig.

A belső titok: A Tint Shot telítve van exkluzív Bio -Advanced Komplex peptidekkel , amely regenerálják a haj károsodott részeit , és megakadályozzák a jövőbeli sérüléseket akár 25 hajmosásig. Plusz a Willow Bark Extract kivonat a hűvös, tiszta hatásával segít megnyugtatni a fejbőrt.

Itt találod a Tint Shotokat a webshopban: Szőke, Világos barna, Sötét barna, Fekete

Hogyan használd?

Fésüld át a választékot, ahol el szeretnéd tűnteni a hajtövet. Jól rázd fel a palackot, egy törülköző segítségével pedig takard el a ruhád vállrészét. Apró, rövid fújásokkal menj végig a hajtövön, a vékony szórófej precíz felvitelt garantál. Hagyd megszáradni a terméket, majd ha szükséges, vigyél fel még egy vékony réteget.

Élvezd az egységes hajszínt a következő hajmosásig!

Vári Adrienn - Szerkesztő