Fordítsd vissza az idő kerekét

Szeretnéd kompromisszumok nélkül élvezni az évek múlását?

Hozd vissza hajad ifjabb, ragyogóbb verzióját az  érett hajra kifejlesztett Vero K-PAK Age Defy tartós hajfestékcsaláddal, ami bizonyítottan felveszi a harcot és leküzdi az idő múlásának négy fő jelét.

Az Age Defy paletta kínálja az egyik legnagyobb választékot az ősz hajfedésben a piacon, plusz három anti-aging formulájával szinte megfiatalítja az érettebb hajtípusokat:

Tökéletes őszfedés 100% ősz hajnál is

Lágyabb, kezelhetőbb textúra

Megújult a fény és élénkség a hajszínnek

Optimális állapot

Tudj meg többet az Age Defy rendszeréről:  itt

Age Defy technológia

Ahogy a bőrünkre, úgy a természetes öregedési folyamat hatással van a hajunkra is. Idővel mindenki megtapasztalja az ősz szálak megjelenését: láthatóan szürkül a hajszín, fénytelenebb és tartás nélküli, durva textúrájúvá válik a haj és hajlamos lesz a törékenységre, károsodásra.

A JOICO az érett hajra fejlesztette ki anti-aging áttörést jelentő Vero K-PAK Color Age Defy családját.

3-Defense Technology: A mélyre hatoló keveréke a fiatalító lipideknek, esszenciális aminosavaknak és a bio-mimetikus ceramidnak, melyek puhítják és simává teszik a haj szerkezetét. Az eredmény szebb, egészségesebb, fiatalabbnak tűnő állapot és sokkal jobb kezelhetőség.

Quadramine Complex®: a JOICO szabadalmaztatott, díjnyertes technológiájának kulcseleme, mellyel a K-Pak hajújraépítő technológia évtizedek óta piacvezető a kategóriájában. Javítja, erősíti és védi a hajat belülről kifelé haladva a használat során, így páratlan állapotot és egészséges kinézetet eredményez.

Fodrászként látogass el professzionális webshopunkba, hogy Age Defy színeinket megtekinthesd és megrendelhesd:

http://professional.joico.hu/vero-k-pak-color-age-defy/

Vári Adrienn - Szerkesztő