A tükörfényes, egyenes haj titka

Hogyan lehet gyönyörű fényű, selymesen egyenes hajad hajvasalás nélkül?

Bizony! Plusz hőhatás, esetleg károsodás nélküli sima, egyenes frizurát eredményez a K-Pak hajújraépítő család Smoothing Balm-ja.

Bárki, aki már fizetett egy vagyont professzionális hajegyenesítő szalonszolgáltatásért valaha, rögtön meg akarja majd kaparintani ezt a termékünket, melynek ezt a nevet adhatnánk: “ Tökéletesen sima haj egyenesen a flakonból”. Ez a hőre aktiválódó formulájú hajformázó termék elősegíti a vágyott simaság elérését a lehető legegyszerűbben, miközben pajzsként védi a hajszálakat így tartva meg a ragyogó fényességet is egyúttal.

A belső titok: Mindennek a titka a Keratin Szilikon Complexünk – hőre aktiválódó, kincset erő formula, lezárja a kutikula felszínét és a hajszál belsejébe zárja a nedvességet, csak a gyönyörű fényes, libbenő, egyenes hajjal kell törődnöd, amit eredményez.

Fontos: A terméket körkefével kell a hajban megszárítani, így egy egyszerű szárítás alatt elérheted a hajvasalóval szokásos simaságot!

A webshopban itt találod: Smoothing Balm

Fodrászként pedig itt tudod megvásárolni: Smoothing Balm

Végh Barbara - Szerkesztő
Online tartalom szerkesztőként az a feladatom, hogy digitális média világában tökéletesen közvetítsem a JOICO filozófiájának két alappillérét: egészséget és szépséget a gyorsan változó divattal és örök stílussal egyetemben.