A lila az új fekete

A szezon legnagyobb favoritja, melyet máris a klasszikus fekete utódjaként emlegetnek nem más, mint a lila. Lila minden mennyiségben!

Ennek megfelelően bővült a JOICO Vero K-Pak festékcsaládja is még több gyönyörű violet árnyalattal a tartós festékekben és színezőkben. Ezek az új árnyalatok biztosítják, hogy ebben a szezonban már minden lila tónust elkészíthetsz, amit csak megálmodsz magadnak.

Az új violet árnyalatok végtelen lehetőséget biztosítanak a felhasználásra, hiszen a tiszta lila árnyalatoktól kiindulva bárhogyan keverheted is ezeket a festékeket, így létrehozva a neked tökéletes végső színeredményt.

Az extra szőkéken világítóan lila káprázatot hozhatunk létre, a természetes szőkéken és barnákon pedig csodás piszkoslila hatást érhetünk el, ami máris az egyik kedvence a beauty világnak.

Bátran ajánljuk mindenkinek ezt a színt, hiszen végtelen árnyalatban, végtelen technikával csempészhetjük hajunkba ezt az árnyalatot. Válassz teljesen lila hajszínt vagy csak melírtechnikát, mindenképpen imádni fogod a végeredményt.

Vári Adrienn - Szerkesztő