Az igazi Beach Hullámok titka 2.

Ahogy már írtunk róla, a beach waves örök divatnak ígérkezik, így mindenképpen érdemes megtanulni a tökéletes formázótechnikát és a megfelelő textúra és volumen is kulcskérdés. Előző cikkünkben a Hair Shake-et ajánlottuk a textúra és végleges forma eléréséhez.

De mi a helyzet, ha valakinek vastagszálú, inkább kezelhetetlen haja van, amit zabolázni kellene, nem plusz dimenziókkal elvarázsolni. Nos a válasz ez esetben egy isteni wax a Style&Fnish termékcsaládból: a Creme Wax.

Néhanap csak egy könnyed kis stabilitásra vágyunk. Itt nem egy golyóálló, csak egy krémes , közepes tartású hajformázó termékről beszélünk, amely nagyjából “egyben tart” , ad egy kis extra csillogást , és szabadon formázható, mozgatható a teljes elégedettségig. Ezt tudja a Créme Wax és mi tudjuk, hogy elégedett leszel vele.

Durva vagy nehéz hajtípus? Nem probléma. A Texture & Shine – bár a teljesítménye nem a legerőteljesebb, hidratáló krém és viasz mikroszálas kombinációja elég kemény ahhoz , hogy megrendszabályozza a legnagyobb kihívást jelentő hajzuhatagot is.

Vári Adrienn - Szerkesztő