A szép haj kulcsa: Szó szerint mindenkinek

Már írtunk róla, hogy a K-Pak Color Therapy család egy olyan fantasztikus termékkel bővül, melyet nemes egyszerűséggel csak a “gyönyörű haj kulcsának” tudunk nevezni.

A Luster Lock világszintű premierjéig már nem kell olyan sokat aludnunk és addig is, ismerjük meg minden csodás hatását!

A JOICO-nál nem ritka, mégis hihetetlen tudás és technológia háttér kell hozzá, hogy egy termék tényleg minden hajra megoldás legyen. A Luster Lock hatása ugyanolyan fantasztikus minden hajtípusnál, a vékonyszálú és vastagszálú hajat is elvezeti az egészséges, gyönyörű haj “birodalmába”.

És hogy hogyan? A titok a használati módban rejlik…

Vékonyszálú, finom hajtípusnál a Color Therapy Sampon használata után, törülközőszáraz hajra vidd fel a hajhossz alsó felére. 1 maximum 3 perces hatóidő után mosd le meleg vízzel alaposan a terméket. Vastagszálú, durvább hajtípusnál ugyanúgy frissen mosott hajra tedd fel a pakolást, a teljes hajhossza. A hatóidő ez esetben 5 perc legyen.

Amíg visszaszámolunk a termék premieréig, nézd meg előtte-utána képeinket, melyeken megmutatta a Luster Lock a elképesztő hatását!

Ez a fantasztikus termék már elérhető a webshopban: magaánszemélyek számára itt: Luster Lock

Fodrászok számára pedig itt:  professional.joico.hu

Vári Adrienn - Szerkesztő