“Hajvégragasztó”-val többé nem álom a hosszú haj

A nők 99%-a állandó jelleggel növeszti a haját. Ha megkérdezzük az ismerőseinket, biztosan többségben vannak azok a hölgyek, akik hosszú, egészséges hajzuhatagot szeretnének. De ez nem mindig olyan könnyű, az esetek nagy részében a festés, vagy hajformázás miatt gyakran a töredezés, szárazság “rémeivel” nézünk szembe ennél a küldetésnél…

Mi a megoldás? Erre kíváncsi mindenki kétségbeesetten, aki nem akarja “vendéghaj” által elérni az áhított hajhosszúságot.

A jó hírünk az, hogy a gyógyír létezik! Rengeteg felhasználói visszajelzés alapján bátran mondhatjuk, hogy hölgyek ezreinek segített már a hajnövesztés elősegítésében…

A K-pak Split End Mender hajvégragasztója az ultratartós kötésével, mely tulajdonképpen lezárja a kutikula réteget, csodás fényt, valamint védelmet nyújt a jövőbeni szétszakadástól és a roncsolt részeken optimálisan kezeli a töredezés problémáját!

A helyszíni, SOS kezelés mellett nem szabad megfeledkezni a teljes hajhossz megfelelő ápolásáról sem, hisz az egészséges haj nagyon fontos a jó megjelenés szempontjából.

Vári Adrienn - Szerkesztő