A JOICO sikertörténete

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött.

Steve Stefano úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a JOICO név, mára már egyet jelent az egészséges haj fogalmával. Az alapok 1975-ben Los Angelesben, az új ötletek és lehetőségek szülőhazájában lettek le téve egy sikeres fodrász által, aki egy szalonos üzletét hamar 34 szalonos szalonlánccá nőtte ki egész Dél-Kaliforniában. Nem csak egy fodrász volt ő, de nagyon érdekelte a tudomány és a vegyszerek is. Mivel nem volt elégedett az akkori márkák ingadozó minőségével, kereste azt a márkát, ami folyamatosan a legmagasabb minőséget tudja nyújtani, hogy vendégein a legtökéletesebb végeredményeket érje el. Miután nem talált ilyet, visszament az egyetemre és kémiát tanult. Megkérte a tanárait, hogy adjanak neki külön órákat, hogy az általa fontosnak tartott részekre jobb rálátást kapjon. Az egyik legfontosabb tény, hogy a hajat felépítő Keratin protein 19 db aminosavból áll. /Ez a keratin el tud fogyni a hajból (pl. hőkezelések, formázások, gyakori vegyszeres beavatkozások miatt) ettől a haj matt, fénytelen és nehezen formázható, törékeny lesz./ A megoldás: Töltsük vissza a Keratin proteint a hajba, hogy az beépüljön a természetes közegébe és erősítse fel annak szerkezetét!

Ezzel a megértéssel a JOICO csapata legyártotta a hajjal megegyező Keratin proteint, ami tartalmazza mind a 19 aminósavat és ez vált a JOICO termékek szabadalmaztatott és alapvető összetevőjévé.

A következő években a JOICO fejlesztései áttörést jelentettek a tudományban, és a kutatókkal létrehoztak egy prémium kategóriát, ami különböző hajkezelésekből, formázókból, festőrendszerből és újraépítő rendszerből áll. A JOICO  szövetsége a Shiseidoval 2002-ben lehetővé tette a végtelen kutatási és fejlesztési lehetőségeket, új azabadalmakat melyek elvezettek következő generációs keratin protien használatához. Több mint három évtizeddel később a JOICO díjnyertes termékeit hírességek, profi fodrászok és vendégeik imádják szerte a világon. Használják kifutókon, filmforgatásokon, klipforgatásokon és divatfotózásokon.

A JOICO professzionális teljesítményű termékeket biztosít a fodrászok számára, akik nem csak, hogy ki tudják fejezni művészi hajlamaikat vele, de emellett meg is őrzik a haj integritását. Ezzel pedig kivívják a VIP vendégek tiszteletét. Ma a JOICO több mint 70 országban van jelen és elkötelezettségét az egészséges haj mellett már kibővítette az egészséges bolygóra is és ami szerintünk még fontosabb, nem végez állatokon kísérleteket!

Immáron új, merész és innovatív módszerekkel gyártja, csomagolja és forgalmazza a termékeit, hogy biztosítani tudja a szép hajat egy szép világban, ahol boldogan tudunk együtt élni.

Vári Adrienn - Szerkesztő