Mini interjú Peller Mariannal

Egy régi emlékre való visszatekintés. Fogadjátok sok szeretettel mini riportunkat Peller Mariannal, aki az interjú óta még gyönyörűbb lett.

1.Hol találkoztál először a JOICO márkával?
Imádott fodrászom ajánlotta, Szikriszt József, Joci, aki kizárólag ezekkel a termékekkel dolgozik.

2.Mik a tapasztalataid termékekről?
A szőke melírtól nagyon száraz és már-már vatta-szerű volt a hajam, de ekkor találkoztam Jocival és a JOICO termékekkel. Az első hajújraépítő kezelés döntő volt, már nem is emlékeztem, hogy mikor volt utoljára olyan selymes és könnyen kezelhető a hajam, mint azután a kezelés után. Attól kezdve nem volt kérdés, hogy a szőkítést és a hétköznapi hajápolást is ezekkel a termékekkel szeretném megoldani.

3.Használod-e valamelyik JOICO terméket otthon és ha igen melyiket?
Otthon a Moisture Recovery Sampont, condit és a benne hagyható hidratálót használom, és nagyon elégedett vagyok velük, hajmosás után majdnem olyan a frizurám, mintha a fodrász székében készült volna.

4.A gyakori forgatások, szereplések alkalmával mindig alaposan megdolgozzák  hajadat. Hogy érzed, hogy bírja a “strapát”?
Régen nagyon kiszárította és komolyan roncsolta a hajamat a sok formázás, fésülés és lakkozás, mostanra azonban megerősödött, és újra ragyog, jól bírja a strapát.

Vári Adrienn - Szerkesztő