A vörös szín szenvedély

Te próbáltad már a JOICO legvörösebb szériáját, az Xtra Reds sorozatot? Ez a sorozat Xtra szín intenzitást, Xtra fényt és Xtra tartósságot ad a hajnak. Mi több, a forradalmian új technológia mögött, kiemelkedő árnyalatok biztosítják, hogy a haj kívül-belül egészséges maradjon.

A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították, hogy a JOICO Vero K-Pak Color Xtra Reds 20%-al tartósabb színeredményt hoz és akár 200%-al is megnövelheti a haj fényerejét. Ez igazán jó hír az élénk  vörös vagy feltűnően nagy hatású színeket kedvelő fodrászok és vendégeik számára.

Két árnyalatban lelhető fel a palettán: az 5XR Crimson és a  7XR Scarlet színekben.

Ezek a kiváló termékek olyan színintenzitással és a hosszú élettartammal lettek felruházva, hogy a legmakacsabb külső tényezőkkel is bátran veszik fel nap, mint nap a harcot. Az érdem a szabadalmaztatott, új Xtrabond ™ festő technológiát illeti, melyben:

  • a szabadalmaztatott színezékek ténylegesen beágyazódnak a haj mélyében és szorosan kapcsolódnak a haj természetes melaninjához.
  • a szabadalmaztatott vörös  kromofor molekulák átjárják a hajat, intenzívebb, élénkebb pigmenteket tartalmaznak a hagyományos vörösekkel szemben.

Alkalmazása megnöveli a haj fényvisszaverő képességét, ezzel növelve a haj csillogását.

A vörös szín szenvedély! A JOICO Vero K-Pak Color Xtra Reds sorozatával pedig gyerekjáték a fodrászoknak megfesteni a tüzes, élénk, hosszantartó színeket! Az extra tartós eredmény érdekében, növeld a tétet, készíts olyan frizurát, amit máshol nem kaphat vendéged! Használd a legújabb Infuse Red sampont és kondícionálót a mosónál, hidd el, az ereményt látva tátva marad mindkettőtök szája…

Vári Adrienn - Szerkesztő