Volumen növelés stílusosan

Minden vékonyszálú, laposodásra hajlamos haj álma a JOICO Body Luxe termékcsalád. Hogy miért?

Mert egyszerűen és hatékonyan oldja meg az aktuális problémákat. Íme néhány válasz kérdéseitekre, amik természetesen csak irány mutatóak lehetnek, hisz minden haj más- más és sok tényező függvénye lehet a helyes hajápolás meghatározásának, amiket így vakon nem tudunk elemezni.

Probléma 1.:
Lapos, vékonyszálú a hajam, nem festetem, milyen sampont hazsnáljak, mert könnyen zsírosodik, minden másnap meg kell mosnom?

A zsírosodásra hajlamos fejbőrre a DC termékcsalád Treatment Samponját ajánlanám. Nem a samponnal, inkább a BL kondícionálóval próbálnám megduzzasztani a vékonyszálú hajkoronát, majd a Structure tupír hatású Glamtex spray-el adnám meg neki az igazi volument.

Probléma 2.:
Ha vékonyszálú, denagyon töredezett hajam, milyen ápolót használjak?

Azt szoktam javasolni, hogy érdemes mindig rendszerben gondolkodni, hisz, mint általában minden professzionális termék, a JOICO termékek is úgy lettek megtervezve, hogy egymásra épülve erősítsék egy-egy termék jótékony hatását. Ezért a töredezett hajvégnél érdemes belülről kifelé haladva kezelni a problémát. Tehát első körben egy professzionális szalon kezelést, a hajújraépítést ajánlok, majd jöhet az otthoni ápolás.  A vékonyszálú hajra a BL sampont és kondícionálót ajánlom, a haj töredezettségére pedig a K-Pak hajvégragasztóját.

Ryan Nicoletti- Dowd

Vári Adrienn - Szerkesztő