Sikertörténet- Balassa István

  • Mi volt a legemlékezetesebb mérföldkő, amin túllendültél?

Akik szalont vezetnek, tudják, hogy sok nehézség adódik a munkánk során, amit akkor, abban a pillanatban valós, nehéz mérföldkőnek élünk meg. De mégis időről időre sikerül ezeken túllendülni, így szerencsére halovány emlékképekként élnek bennem. De, ha egyet fel kellene elevenítenem, az talán még a tanuló koromból való emlék. A versenyek során sok stressz gyülemlik fel a fodrászban, ez velem sem volt másként. Emlékszem egy megyei versenyre, amin sok munka árárn első helyezést értem el. A siker megélése után tetszett meg igazán ez a gyönyörű szakma.

  • Mióta használod a JOICO termékeit?

5 éve. Pontosan emlékszem a napjára. Borzasztó nagy lépés volt az életemben és a munkámban egyaránt. 

  • Más lett a munkáid végeredménye amióta a professzionális JOICO termékeket használod? Ha igen, mit gondolsz miért?

Abszolút más lett… Illetve a más szó itt talán nem is helytálló, inkább komplexebb lett az egész szolgáltatásunk a szalonban. Nem nevezném meg, hogy a JOICO előtt milyen termékeket próbáltam ki, de érezhető volt a váltás során megjelenő fejlődés. Örömömre szolgál, hogy a szalonunkba érkező vendégek, összes hajjal kapcsolatos problémáira találunk megoldást.

Sokkal egyszerűbb lett a munkám.

 

Balassa István

A siófoki Balassa Szalon tulajdonosa

  • Hány éve vagy fodrász?

1998-ban végeztem fodrászként és egészen 2001-ig a Hajasnál dolgoztam. Majd ugyan ebben az évben, elhatároztam, hogy kipróbálom magam egy külön, önálló szalon vezetésében. Ekkor nyitottam meg első szalonomat, a Balassa Szalont Siófokon. 8 év sikeres munka után, 6fős csapatommal egy nagyobb szalonba költöztünk, jelenleg is ebben dolgozunk.

  • Mit tartasz a legnagyobb sikerednek a szakmádban?

Nagy sikernek tartom, hogy a szalonunk és a benne dolgozó munkatársaim együtt, és folyamatosan képesek fejlődni. Illetve sikerként élem meg azt is, amikor rátaláltam a JOICO márkára. Jó döntés volt annak idején váltanom.

  • Mit gondolsz, mi állhat sikereid hátterében? Mi a titok?

A titok és a sikereink hátterében egy hangúan jelenthetem ki, hogy a csapatom áll. Szerencsére 8-9 éve ugyan azokkal a kollégákkal dolgozhatom együtt. Nélkülük talán nem is sikerült volna ennyi mindent elérnem. Az üzletben igyekszünk megtartani a családias környezetet és hangulatot illetve a precíz, vendégközpontú munkavégzést. Ezt nagyon fontosnak tartjuk!

  • Mit üzennél a tanuló fodrászoknak?

Nagyon sok tanulóval foglalkoztunk és foglalkozunk napjainkban is, remélem nekik sikerült átadnom az üzenetemet, mely előbbre viheti őket. Tudni illik az üzenet pofon egyszerű, csak sokan sajnos efelejtik az évek alatt… Azt üzenném, hogy soha ne múljon el az alázat a vendégek és a szakma iránt!

Vári Adrienn - Szerkesztő