MET- gála frizurák

Idén a MET gálára érkező sztároknak különös dress code-ot kellett követniük, ugyanis az esemény fő témája a technológia volt. Ennek eleget téve, a szado-mazó ruháktól kezdve a flitteres, glitteres ruhákon át a tollakig beöltözve érkezett a nagyérdemű. Többen túlzásba estek ami a ruhákat illeti, de szerencsére a frizurákkal jobbára szolidabban bántak. Lássunk pár kedvencet…

Naomi Campbell hozta a szokásos, tőle már jól megszokott egyenes, kivasalt hajzuhatagot (ami egyébként szerintünk tuti, hogy pót haj). Ahhoz, hogy ilyen egyenes legyen frizuránk, használjunk SmoothCure hővédő sprayt vasalás előtt majd ColorTherapy száraz olajjal ápoljuk, amitől csillogó és egészséges lesz.

Büszkék lehetünk a nagy sikereket maga mögött tudható magyar modellünkre, Vanessa Axenta-ra, aki most inkább a visszafogottabb, beach style-t részesítette elönyben. Ehhez hasonló kócos hatást könnyedén elérhetünk a Structure termékekkel, a tupír hatású sprayre szavazunk!

Lupita Nyung’o az after partyra is ebben a szerelésben érkezett, melyhez egy modern jövőbeni világra utaló csúcs fejet készítettek számára. Döntsétek el Ti, hogy jól áll e neki, egy biztos, ha kontyokról van szó, nem jöhet más szóba, csak is a Style&Finish termékcsalád folyékony hajlakkja és ultra erős spraye.

Lady Gaga pont olyan ruhában jelent meg, amit vártunk tőle, de ami haját illeti, most nem sikerült elájulnunk… majd talán máskor. A lenőtt frizura kiment a divatból a jövőben is Gaga! De a rebellis hajzuhatagot simán eltudjuk képzelni a Structure Animate segítségével.

A Kardashian klán popó királynője csillogó glitteres ruhájában igazán jól mutatott, kisérője, Kanye West rémisztő kék kontaklencsében jelent meg. Kim haját hátra fésülték, ezzel jól kiemelve gyönyörű arcát. Ezt a vizes hatást könnyedén elérhetjük a Style&Finish Power Gel-el és a Structure Glue-val.

Madonna végre befestette a haját, ennek csak örülni tudunk! Az öltözékével jól harmonizáló frizuráját valószínűleg a Trónok harca amerikai sorozat ihlette. Nekünk nagyon tetszik, igazán izgalmas! Laza hullámokhoz a Curl wax hatású habját ajánljuk.

Vári Adrienn - Szerkesztő