Győzött a LumiShine Chicago-ban!

Elképesztő hírekre ébredtünk 14-én, ezt most szeretnénk megosztani veletek! Az Egyesült Állomokban, Chicago-ban megrendezésre kerülő Stylist Choice Award-on, a 2016 legjobb új festőrendszere díjat elnyerte a LumiShine ™!
Fodrászok szavazati alapján kerültek feldolgozásra az adatok az Egyesült Államokban és  most már hivatalosan: a LumiShine ™ festőrendszere lett a szakemberek kedvenc új hajszín vonala! A közönség több mint 3500 szakmai emberből állt össze. Voltak köztük fodrászok, technikusok, és profi, elismert szakemberek.

Az eredményhirdetéskor hatalmas ujjongás tört ki a rendezvényen, a JOICO stylistjai és alkalmazottai felrohantak a színpadra és átvették a 2016 Stylist Choice Award díját. Hatalmas elismerés ez az újjonnan bevezett festőrendszerbe, hisz ez az eslő hivatalos elismerés a szakma által. A díjátadó Gálát a legendás Chicago Színházban tartották vasárnap este.

Nagy megtiszteltetés ez számunkra is, örülünk, hogy Magyarországon is bevezethettük ezt a nyertes terméket és izgatottan figyeljük az itthoniak visszajelzéseit.

Vári Adrienn - Szerkesztő