A telt, tiszta színek érdekében: INFUSE és BALANCE

Megérkezett Magyarországra is a nagysikerű INFUSE és BALANCE sorozat!!!! 2 fő termékcsaládot különböztetünk meg, amik az Infuse és Balance nevet viselik. Ezeken belül, jelenleg 4 termékcsaládot ismerhetünk meg.

  • INFUSE RED- Újratöltés a vörös hajszínnek!
  • INFUSE BROWN- Gyönyörű aranybarna hajszínért!
  • INFUSE COPPER- Hihetetlen telt réz árnyalatok!
  • BALANCE BLUE- Gyönyörű egyenletes barna hajszín!

Hűnek maradni a hajszínedhez és mégis megkapni a WOW hatást sosem volt könnyebb, mint most a Joico Color Balance KÉK kollekció samponjával és kondionálójával.
A Multi-Spectrum Defense Complex ™ , valamint szín – korrigáló pigmenteknek köszönhetően, a sampon és balzsam együttes alkalmazása után,  nem csak hajszín védelmet, de tökéletes, szép, egységes színt is kaphatunk. Mintha az imént léptünk volna ki a szalonból! A technológia attól különleges, hogy azonnal semlegesíti a rezes, nem kívánatos vöröses árnyalatokat a természetes sötét barnák kedvéért. Ne éljünk tovább a rettegett  “narancs” árnyékában! 

Mi úgy látjuk, két út áll előtted: pénzt áldozol az áhított hajszín elérésére, majd hagyod, hogy a színfakulás elkerülhetetlenül legyőzze azt.

Vagy beruházol a tökéletes védelmet biztosító Color Infuse termékekbe, az “előrelátás” jegyében megszülető luxus sampon és kondícionáló kollekcióinkba.

Lépj be a hosszantartó és intenzív színek birodalmába, ahol fényesen ragyogó aranybarna, a forradalmian új összetevőjének, az antioxidáns alapú Multi-Spectrum Defense Complex-nek  köszönhetően, szó szerint “horgonyozza le” a színt belülről kifelé, miközben megvédi a hajszálakat a károsodástól és színfakulástól akár 25 mosás erejéig.

Vári Adrienn - Szerkesztő