Műsorvezetönk: MISS HUNGARY

Bizonyára sokan hallottatok már  a 2015-ös MISS HUNGARY cím győzteséről, birtokosáról, Kiss Daniella szépségkirálynőről. Viszont azt már lehet, hogy kevesebben tudjátok róla, hogy azon kívül, hogy nagyon szép, hihetetlenül okos és intelligens is. Ugyan még csak 23 éves és kozmetikusként éli mindennapjait, de közben szorgosan hallgat a BGF Külker nemzetközi tanulmányok szakán.

Jól beszél angolul és nagyon szeret utazgatni. 2014-ben bekerült a legszebb 5 lány közé a Miss Universe Hungary szépségversenyen. 2015-ben jelentkezett a Magyarország szépe versenyre ahol bekerült szintén a legszebb 5 lány közé a döntőn és megválasztották Magyarország Szépe Miss World Hungary 2015-nek.

Tavaly Kínában képviselte hazánkat a világ versenyen.

Április másodikán pedig a JOICO Magyarországot “képviseli” a TESLA-ban. Nagy megtiszteltetés, hogy elfogadta felkérésünket, így ő lesz az est háziasszonya. Izgatottan várjuk.

Veled is találkozunk a helyszínen? A rendezvény ideje alatt korlátlan ital fogyasztást biztosítunk a megjelölt italokra. Elővételes jegyeket területi értékesítőinknél, online: rendezveny.joico.hu és központunkban (1054 Budapest, Zoltán utca 10.) igényelhetsz. A helyszínen limitált számban tudunk jegyet biztosítani.

Vári Adrienn - Szerkesztő