LumiShine turné Nyíregyházán

Múlt hét vasárnap nem csak az Oscar gálát vártuk nagyon, hisz megérkezett a LumiShine turné Nyíregyházára is! Az előkészületek már elkezdődtek a vasárnap reggeli órákban, amikoris 5 helyszíni modellt alakítottunk át, hogy a fodrász vendégeink érkezésére, tökéletes LumiShine csillogásban tündökölhessenek. Az alább található képek azt gondoljuk magukért beszélnek…

Majd kora délután el is kezdődött a tréning. A LumiShine bemutatón első körben Szikriszt Joci, művészeti vezetőnk prezentálta a JOICO legújabb festőrendszerének alap gondolatait a LumiShine-t. Megemlékezett az immáron 25 éves Vero K-Pak Color System csodálatos festékeiről és kiemelte, hogy az új festékrendszer nem helyettesítésként kerül bevezetésre a JOICO-nál, mind inkább a fodrászok széles körűbb kreativitásának és munkájának segítésére.

Majd Burger Viktóriához (JOICO Magyarország oktatófodrász) került a mikrofon, aki színes prezentációjában a rendszer kémiai és technikai bugyraiba engedte be a hallgatóságot. Szó esett az ArgiPlex jótékony hatásairól, az Argininről és a kondícionáló komplexekről is. Az előadása közben, megérkezett Kozma Norbert (JOICO oktatófodrász), aki egy különleges napcsókolta technikát mutatott be a közönségnek élőben a színpadon.

Az oktatás végén bemutatásra került mind az 5 átalakított modell, illetve 3 babafejes “vendég” is. Nagy sikert aratott most is a változás, mely egy a LumiShine festőrendszer segítségével könnyű volt, mint az 1×1.

Ezúton is köszönjük a lehetőséget az Éles családnak, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a nyagszerű nap. Jól éreztük magunkat, remélem Ti is!

Jelentkezz következő oktatásunkra, vagy tekintsd meg élőben egy különleges, nem oktatás hangulatú, nagyszabású Show keretein belül április 2-án a Tesla Budapestben. De, ha nem a show, inkább a technikai háttér érdekel, tarts velünk limitált számban tartott gyakorlati, 2016-os Trend Kollekciós oktatásunkon. Vagy ami még jobb, mind a kettőn is részt vehetsz, kombiált, kedvezményes jegyáron!

További információkat itt találsz, illetve jegyeket is tudsz rendelni ezen a linken:
https://rendezveny.joico.hu

Vári Adrienn - Szerkesztő