Hamarosan Te is találkozhatsz Ryan Nicoletti- Dowd-al!

JOICO kreatív nagykövet

Ryan immáron 7. éve tagja a JOICO európai kreatív teamjének. Londonban, a WIGG nevet viselő szalont vezeti, illetve tulajdonában is tudhatja. Megannyi munkáját láthattuk már a nemzetközi J-magazinban, de több nevesebb lapban is szerepelt már, ilyen volt például a legutóbbi munkája is, mely az ELLE magazinban kapott helyet.

Közreműködött már a londoni és a New York-i Fashion weeken, az europai bemutatóival színesítette az eseményt. Ryan hatalmas részt vállal, a  STRUCTURE termékek dizájn tervének és image képeinek kialakításában.

Az Európai központ nyilatkozata alapján kiderül, Ryan nem csak oktatja, de inspirálja is a körülötte dolgozókat illetve szinte élet céljaként tekint a folyamatos fejlődésre minden szinten. Kiváncsiak voltunk melyik a kedvenc terméke, kérdésünkre választása a rendkívül sokoldalú JOICO Humidity Blockerre esett, melyet egy könnyed, láthatatlan fátyolként használ, szinte minden alkalommal, szárítás előtt és után is.

Hozzátette: ,,Igaz, hogy a termékek jelentősen befolyásolják munkámat, de számomra szinte ugyan olyan fontos az inspiratív közeg is a termékek mögött. Itt a JOICO Európai Design Team-ben úgy érzem, megtaláltam a helyem.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Ryannel hamarosan találkozhatunk Magyarországon élőben is! Te ott leszel 2016.04.02-án a TESLÁBAN tartott bemutatónkon? Vagy 2016.04.03-án az általa tartott workshopunkon?

Ne maradj le, mert a jegyek limitált számban értékesíthetőek. Érdeklődj területi képviselődnél vagy központi számunkon a +36304905565 illetve jelentkezhetsz online felületünkön is: https://rendezveny.joico.hu

Vári Adrienn - Szerkesztő