Februári LumiShine Játék- Győztes

Lezárult februári játékunk, melyben a versenyzők előtte- utána képeket töltöttek fel vendégeikről, akiknek frizuráját a legújabb festőrendszerünkkel, a LumiShine-al festették, színezték meg. A látványos szín és minőségi eltérések tökéletesen látszódtak a beküldött munkákon, köszönjük a részvételt mindenkinek.

Ne csüggedjen az se, aki ebben a hónapban nem nyert, ugyanis a játék egészen decemberig tart és, ha minden hónapban részt veszel rajta, akkor tiéd lehet a szakmai zsűrink díjja, ami egy 150.000 Ft értékű JOICO ajándékcsomag. A lényeg, hogy érj el minél több megosztást a képeddel és Te nyered az adott hónapban az 50.000 Ft értékű LumiShine ajándékcsomagot! A képeket minden esetben mi szerkesztjük össze, neked csak a nyers fotót kell feltöltened ide: https://lumishine.joico.hu/

FEBRUÁRI GYŐZTESÜNK:  Nagy Viktória 308 megosztással! GRATULÁLUNK, nyereményét a játékszabályzatban foglaltak szerint veheti át központunkban vagy futárszolgálat igénybevételével. Majd kérünk egy fotót, ha megérkezett a csomag! ?

Vári Adrienn - Szerkesztő