Sikertörténet- Pintér Judit

Köztudott rólad, hogy nem csak munkádban, de szalonod kinézetében is a tökéletesre törekszel. Milyen rendszerességgel újulsz meg? 

Szeretek időről időre a vendégeim kedvére tenni ezzel. Igyekszem nem csak a szakmai tudásomat bővíteni, hanem a szalonom évszakonkénti megújjulására is nagy hangsúlyt fektetek. Úgy gondolom, hogy a környzetem és a hangulatom egyaránt befolyásolhatja a munkámat így fontosnak tartom az innovációt.

Pontosan mióta is tevékenykedsz a szakmában?

Óóó… 1970-ben kezdtem tanulmányaimat, elég nagy utat jártam be Borsod megyéből napjainkig. Miskolcon egy nagy belvárosi fodrász szalonban kezdtem, ahol a tanulás utáni vágyam, abszolút beteljesedhetett, hisz sokat tanultam kollégáimtól. Összességében úgy érzem, hogy kicsit könnyebben sajátítottam el a szakma alapjait, hisz azon felül, hogy nyitott voltam minden újra, hoztam egy nagy adag tehetséget is otthonról, ugyanis Édesanyám is fodrász volt. Így szó szerint bele születtem, majd szerettem a fodrász szakmába.

PINTÉR JUDIT

Budakeszi- HAJ GALÉRIA TULAJDONOSA

Ez idő alatt bizonyára sok siker és elismerés ért, de, ha vissza kellene emlékezned, mi az amire a legbüszkébb vagy? 

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy kitudtam teljesedni abban a szakmában, amit választottam. Azt gondolom, hogy Én a szakmámmal egy nagyon jó párost alkotok. Tehát Én abszolút megtaláltam önmagamat a fodrászatban és ezt egy nagy sikernek tudom be, mint a foglalkozásom, mint az életem tekintetében.

Mielőtt váltottál, milyen márka termékeivel dolgoztál?

Kreatív, kiváncsi fodrásznak tartom magamat, ezért viszonylag sok márkát kipróbáltam már, de a kiváncsiságom is mindig a fejlődni akarásomból táplálkozott. Az igényesség amit Én tanusítottam a vendégeim felé, valahogy mindig megkövetelte a fejlődést.

Mi volt az oka a márka váltásodnak és kb. mikorra datálható ez? 

5 éve váltottam a JOICO termékeire és talán kimondhatom, hogy bár megmaradtam a minőségnél, itt egy rám szabott minőségi termék komplexel dolgozhatom. Nem nevezném meg a közvetlen korábbi márkát, de úgy érzem, jól döntöttem a váltás tekintetében.

Más lett a munkáid végeredménye amióta a professzionális JOICO termékeket használod? Ha igen, mit gondolsz miért?

Abszolút! Szembetűnő, a termékek tudják amit igérnek! Számomra mindig nagyon fontos volt a mögöttes tartalom és a JOICO termékeinél szerzett tapasztaltaim során, bebizonyosodott a valódi érték képviselet. Ezt kifejezetten szeretem.

Zárásként, mit üzennél azoknak, akik még nem próbálták ki a JOICO hajfestékeit? 

Aki már azon a szinten van a fejlődésében, hogy megengedheti magának, egy komolyabb termékkel való munkavégézést, azt csak bátorítani tudom. Mert itt megkapja a megfelelő oktatást, rendezvényeket, támogatást. Hogy őszinte legyek, az első oktatás során, a pont rendszerektől eltérő festékek kicsit eltántorítottak engem is, mert nagyon bonyolultnak tartottam, de azoknak, akik hozzám hasonlóan ezt éreznék, azt üzenem, hogy merjenek nyitni és bízzanak magukban! A figyelem és a szüntelen tapasztalat szerzés minden akadályon átlendít minket!

Vári Adrienn - Szerkesztő