LumiShine Játék Fodrászoknak!

Fodrász vagy és szeretnéd kipróbálni a JOICO legújabb festőrendszerét? Itt a lehetőség, hogy festésedért még ajándékot is kapj! Indulj el Te is LumiShine Előtte- Utána játékunkon és nyerj akár minden hónapban összesen 500.000 Ft értékű LumiShine ajándékcsomagot!

Nincs más dolgod, mint megosztani velünk a LumiShine festőrendszer által nyújtott változást KÉPEKBEN! Ne törd magad profi fotókkal, a lényeg, hogy át tudd adni az előtte és utána képed közti változást.

FONTOS: A feltöltött képek valamelyikén kötelező szerepelnie a LumiShine festékdoboznak. Ha egyik képen sem szerepel, akkor a játékra való nevezés sajnos érvénytelen.

A játékban résztvevők között, minden hónapban kisorsolunk 10 hónapon keresztül, havi 50.000 Ft értékű JOICO ajándékcsomagot.

Ha minden hónapban játszol, összértékben akár TIÉD lehet 500.000 Ft értékű JOICO ajándék. Persze fontos, hogy ehhez minden hónapban neked kell nyerned!

Amennyiben 10 hónapon keresztül, minden hónapban beküldesz minimum egy előtte-utána képet, meg nyerheted fődíjjunkat, ami egy 150.000 Ft értékű JOICO ajándékcsomag.

  1. lépés
    Töltsd fel a lumishine.joico.hu weboldalra az előtte-utána fotóidat. A képek automatikusan, pár napon belül, megjelennek a JOICO Hungary Facebook oldalán, a LumiShine albumban.
  2. lépés
    Érj el minél több megosztást a képeddel és Te nyered az adott hónapban kisorsolt 50.000 Ft értékű LumiShine ajándékcsomagot.

A játék 2016. február 2-től december 1-ig tart. HAJRÁ!

Vári Adrienn - Szerkesztő